ahojte, som zo Šale,ale kedže s našou nemocnicou to dopadlo neslavne my Šaľanky chodíme rodiť do GA. Moje bábätko sa narodí vo februari, len tak zhruba podla výpočtov na internete asi 10.2.2010. Nenajdem tu "buducu mamicku" s podobnym osudom? Nech nam nieje v tej Galante smutno :-)
porod v Galante
ahoj kocky, ja som rodila v Galante pred rokom a bola som spokojna, teraz sa pokusame o druhe a to budem urcite tiez rodit tam, kedze v Sali nam nemocku zrusili
Ahojte, ja rodim kazdu chvilku... Som prvorodicka. Co sa týka Galanty - som nadmieru spokojna... Samozrejme mam strasny strach ale na druhej strane nesmiernu radost, ze budeme mat rodinku. Ako porodnika som si vybrala Dr. Barana a zatial nemozem kriveho slova na neho povedat. Ma velmi mily a citlivy pristup.
Byvam v TT ale rodit jednoznacne chcem v Galante. Nemocnica sice nie je najkrajsia ale mam pocit, ze pristup personalu od upratovacky az po primara je naozaj skvely.
ahojte mamičky!ja som bola 4dni v Galante nemocnici ležala som na gynekológii a len jedna sestrička tam bola fajn Evička jej posielám velkú:DAKUJEM!lekári majú tam vela práce-operácie a nemajú čas na tie ženy ktoré tam ležia v nemocnici,podla mna!šetko je tam staré ako pred 30timi rokmi bohužiaľ nemajú peniaze,ale aj tu bola nadštandartná izba!ja budem rodiť v Galante okolo:12.12.2009 a už sa bojím že čo ma čaká na 10tom poschodí ale dúfam že šetko dopadne dobre!
No ja som porodila v šiestom mesiaci a dieta bolo mrtve dohovie od kedy.. moj super primár na to ani nedošiel..a to som nemohla 6 rokov otehotniet..bolo to pre mna dačo strašné a hlavne psychika.. ked som videla male dieta hoci aj v telke hned som plakala..v nemocnici ma nechali trapit, že to musim sama porodiť bez pomoci..moj doktor sa ani neunuval ved načo bol víkend..strašne som sa bala že dostanem zapal maternice, ktorý mi tiež sposobil môj super doktor rok pred otehotnením.. zapal maternice som dostala po laparoskopii..kedže ma moj doktor poučil nasledovne.. čim skor budete skušat tym sa to skor nalepí.. ibaže nenalepilo a ja som po štyroch dnoch dostala strašne bolesti,, ked som volala že mam po laparoskopii a mam strašne bolesti, sestrička ma odbila že doktor ma veľa pacientiek.. do večera som bola na Kramaroch, kde ma dali na 100% dokopy a ešte k tomu mojho doktora syn..ked som sa vratila spat k mojmu lekarovi tak mi povedal že čo tam pre boha so mnou robili..na Kramaroch som ležala 8 tyždnov a v kuse na nejakých antobiotikách..to čo som si vytrpela je nadlho len tak v rýchlosti..došla som domov a dostala zas salmonelu mala som oslabenu črevnu floru.. zas nemocnica Trnava infekčné..no horor..a ešte k tomu porodu- chodila som za doktorkou aby mi to mrtve dieta dali von z tela a oni stale len svoje, že to musim porodit sama..bala som sa že zas dostanem zapal.. ja som sa nedala odbit a tak ma dala na kozu a šturala na silu.. bola to strašna bolesť. potom mi kazala ist na izbu aby som len ležala.. medzi tým mi dali najest a ja som tak po 2 hodinach len tak na izbe zacitila dačo medzi nohami.. zavolali mi sestričku a dali misu a tam som vytlačila v sekunde svoje babätko.. bolo to už tak svrknute dačo strašné...to nie je všetko začala som tak strašne krvácať, že ma museli vyčistiť ibaže mi dali najest.. tak ako ma uspia.. po pár hodinách to už museli risknut lebo by som vykrvacala.. vtedy som sa modlila aby som sa prebrala..prebrala, a tešila kedy vypadnem s tej otrasnej nemocnici.. moj lekár ma ani nedošiel pozrieť..to je moja skusenost..Od vtedy si davam na doktorov pozor a ak mam pocit že nerobia spravne tak sa ozvemm..Po tejto skusenosti som sa už naozaj rozhodla zmenit ženského lekára..Teraz mam krasnu už 11 ročnu dcerku, ktorá bude mať práve 21.07.09 už 11 rokov..
sisa je mi to luto ze si aj ty tak dopadla :((
To je smutné...Ja som podobne dopadla pri prvom doktorovi a bol to primár vychýreny v Bratislave.. asi som málo zacvakala..
no k jancikovi len tolko ze u neho rodila sesternica pred desiatimi rokmi,neskoro jej spravil cisarsky a malinka pri porode zomrela :((zadusila sa,a sesternica prezila len o vlasok,a pan doktor bol opity a pri operacii telefonoval....ožran jeden.....zdaleka sa mu vyhybat!!!!!!!!!!!!!!!
V Galante som rodila u p.Doktora Jančika.. Je to už davno... 11 rokov, ale bol super a malá sa narodila zdravá..dietatko som porodila po 8 rokoch trapenia.. a p. Doktor Jančík mi k tomu veľmi,veľmi pomohol..DAKUJEM...
Ahojte,
mne sa nas maly narodil 12.12.2008 a tiez v Galantskej nemocnici. Dlho som sa rozhodovala kam pojdeme, dokonca som bola ochotna cestovat aj do Stiavnice, no nakoniec sme to riskli s tou Galantou napriek tomu, ze som o nej citala nie moc lichotive clanky a oplatilo sa. Ak raz budeme mat druhe babatko, isto pojdem do Galanty. Nemocnica sice nie je ,, najmodernejsia,, ale sestricky a lekari nam to tam sprijemnili. Bola som velmi milo prekvapena. Dokonca som asi za 5 mesiacov po porode lezala s Adamkom na detskom oddeleni, dostal virozu a nemozem sa stazovat, pristup personalu bol vynikajuci. Dufam, ze aspon takto ulahcim rozhodovanie niektorej maminke. Galantu mozem len a len doporucit.
moniqa87...ahooj, neviem, ci si ma pamätáás...ja som Domi20....sme si obcas napísali...a zistili sme ze sme tehotné...a si mi písala, ze sa ti mám ozvat..ale bola som na dovolenkeeee...tak trosku neskoro pííísem...aaaaaa gratulujeeem ti k báááábätku....prajem ti aby ste boli obaja zdravíí... :-)