ahojte, som zo Šale,ale kedže s našou nemocnicou to dopadlo neslavne my Šaľanky chodíme rodiť do GA. Moje bábätko sa narodí vo februari, len tak zhruba podla výpočtov na internete asi 10.2.2010. Nenajdem tu "buducu mamicku" s podobnym osudom? Nech nam nieje v tej Galante smutno :-)
porod v Galante
tak to su odvazne zeny. mne je jedno kde a ako, ale bez mohlo lekara urcite nie. potrebujem tam mat/ raz/ cloveka, ktoremu doverujem, a nie ze ved niekto ma odrodi
moze byt. ja jedine u svojho doktora :D a kde, to uz beriem ako menej podstatne...
ja som tam bola dva krat na devine a urcite tam chcem aj rodit
Ahojte, ja rodila v Galante a nemôžem povedať nič zlé. Rodila som sekciou u primára Ščasného a bolo to v pohode. Mala som nadštandardnú izbu a tá bola super. Pred pôrodom som bola hospitalizovaná týždeň a mala som normálnu izbu, žiaden zázrak,ale snažia sa to tam zlepšovať. Jediná kritika sa týka spoločných spŕch na chodbe, slabý prúd vody a zlý odtok. Personál bol veľmi milý ako na šestonedelí, tak aj na novorodeneckom. Ak budem rodiť druhý raz, tak pôjdem určite do Galanty, lebo do Trnavy sa chodí umrieť a je tam príšerný personál!!!!!
Ahoj, aj ja budem rodit v GA. Termín mam 8.2.2009, tak sa tam stretneme :o)).V GA som ležala na gynek. odd. no nič-moc, skor som bola z toho odd. a personálu v depke, ale rodiť v TT, NR, alebo BA sa mi nechce. Mám skúseného pôrodníka zo Šale, ktorý ma odrodí v GA, tak snád prežijem ten pobyt v nemocnici :o))