porod v Galante

macka26

tak to su odvazne zeny. mne je jedno kde a ako, ale bez mohlo lekara urcite nie. potrebujem tam mat/ raz/ cloveka, ktoremu doverujem, a nie ze ved niekto ma odrodi

Laurina22

Tak ak mas doveru,nie je o com podla mojho nazoru.

Ja osobne nechapem zeny,ktore idu rodit bez dohodnuteho,resp.zazmluvneneho porodnika.

Vetu:A ved niekto tam bude....Neznasam...

Laurina22

Zlatka ja som prave ze pocula,ze porodnica v DS je vo velmi dobrom stave,lekari aj sestricky maju perfektny pristup,kamoska tam rodila a chysta sa opat,je tam mozne rodit aj do vody.

Laurina22

Zlatka ja som prave ze pocula,ze porodnica v DS je vo velmi dobrom stave,lekari aj sestricky maju perfektny pristup,kamoska tam rodila a chysta sa opat,je tam mozne rodit aj do vody.

zlatka25

AHOJIK VSETCI.JA LEN TOLKO ZE TAK STE ESTE NEVIDELI PORODNICU V DUNAJSKEJ STREDE,TO JE STRASNE NIECO A NESKUSENI LEKARI,MNE V ROKU 2008 MI SKORO ZABILI SYNCEKA,AJ TERAZ BUDEME MAT DETATKO ZA NIEKOLKO DNI ALE TERAZ IDEM DO GA A LEN DUFAM ZE VSETKO BUDE V PORIADKU.

Nela100

Ahojte, ja rodila v Galante a nemôžem povedať nič zlé. Rodila som sekciou u primára Ščasného a bolo to v pohode. Mala som nadštandardnú izbu a tá bola super. Pred pôrodom som bola hospitalizovaná týždeň a mala som normálnu izbu, žiaden zázrak,ale snažia sa to tam zlepšovať. Jediná kritika sa týka spoločných spŕch na chodbe, slabý prúd vody a zlý odtok. Personál bol veľmi milý ako na šestonedelí, tak aj na novorodeneckom. Ak budem rodiť druhý raz, tak pôjdem určite do Galanty, lebo do Trnavy sa chodí umrieť a je tam príšerný personál!!!!!

CHALICA

Ahoj, aj ja budem rodit v GA. Termín mam 8.2.2009, tak sa tam stretneme :o)).V GA som ležala na gynek. odd. no nič-moc, skor som bola z toho odd. a personálu v depke, ale rodiť v TT, NR, alebo BA sa mi nechce. Mám skúseného pôrodníka zo Šale, ktorý ma odrodí v GA, tak snád prežijem ten pobyt v nemocnici :o))