Chcela som sa Vás spýtať žien...Máte aj Vy také pocity po milovaní ako ja že partner už s Vami potom netúži byť a cítite sa ako handry..tiež mu to túžite vrátiť????
nedocenenie partnera
No chapem, ze to cloveka postupom casu omrzi..ale na druhej strane-preco to beries tak, ze si pre priatela len handra? ved ani jeden z vas nemoze zato, ze nemate ine priestory na milovanie...alebo vyskusajte ist dakde von do lesika, ked bude teplejsie:)) a vlastne vadi ti aj to, ze ta hned len odvezie domov?
alzbee....tak na byt peniaze nemáme..a unho je vzdy niekto doma ako aj u nas, a na hotel nemáme..tak to robíme v aute..a ked sa domilujem, tak ma odvezie domov asi tak to vyzera, a mne sa to tak uz nepaci
No my budeme s priatelom coskoro 3 roky...a az teda dobre chapem, tak vlastne ti vadi hlavne to, ze je to stale len v aute? skus blizsie specifikovat, ze o co ide..
alzbee...tak mi to robime v aute...a spolu chodime uz vyse 2 rokoch...
Ja veru take pocity nemam a ani neviem, co mas presne na mysli? to,ze ta po milovani neobjima alebo ako?..my ked sa s priatelom domilujeme, tak sa objimeme a potom sup do vane:)) a ja sa drzim hesla, ze nikdy nerob inym to, co nechces, aby oni robili tebe, cize aj keby sa ku mne priatel spraval tak, ako pises ty, tak urcite by som mu to nevracala...nepatrim medzi pomstychtivych ludi...co by som z toho mala, ze by som mu to vratila? radsej by som sa s nim porozpravala a keby sa nic nezmenilo, tak by som premyslala nad tym, ci to ma vyznam s nim byt...