Chcela som sa Vás spýtať žien...Máte aj Vy také pocity po milovaní ako ja že partner už s Vami potom netúži byť a cítite sa ako handry..tiež mu to túžite vrátiť????
nedocenenie partnera
Janka..tak to by aj mna moc ranilo,,,tak sa snaž niečo s tým spraviť, mu to nejako naznačiť aby to nebolo horšie
JANKA....tak mňa napríklad zo začiatku vôbec neobjal..a bolo mi to trochu trápne ho o to žiadať..viem aké musíš mať blbé pocity potom, ja som mala veľmi smutné až deprimujúce..ale pomôže ked dlhšie nemate alebo mu nedáš a uvidíš ako s azmení
Sobota, to si písala akoby o mne. Ja som asi trošku staršia, ale tiež som so svojím dva roky a tiež sme vždy len v aute. Po milovaní sa chvíľu rozprávame, potom naštartuje a odvezie domov. Nikdy ma napríklad sám od seba neobjal. Oblečieme sa a ja sama sa pritúlim a musím povedať"objím ma". Po sexe ani pusa, nič. A vadí mi to. Neviem to zmeniť.
alzbee..tak kazda zmena boli..
Mozno az neskor si uvedomi, ze si mala v mnohom pravdu a zmeni sa...niekedy clovek nato potrebuje cas, aby to pochopil...aj ja verim, ze moj priatel raz pochopi, ze co som mu tym vsetkym chcela povedat, ze preco som chcela, aby sa zmenil, aby vsade nemeskal..bud na to pride vtedy, ked mu to nebudu tolerovat v praci (pretoze on kludne meskaval aj na brigady, ked mal nejake...) alebo nato pride, ked bude mat v buducnosti inu partnerku a ta sa s nim (mozno) zato rozide..lebo myslim si, ze maloktora bude tak tolerantna, ze jej to nebude vadit a nebude mu to vycitat..zrejme aj ja som spravila hlupost, ked som nebola razna hned od zaciatku vztahu, ale som mu to stale odpustala...a inak aj on sa ma snazil zmenit. A uplne ma tym vedel nasrat, ked sa o to snazil..stale som mu vravela, ze ked so mnou nie si spokojny, tak si najdi inu...on mi totizto stale hovoril, ze preco som taka nesebavedoma, ze nech sa obliekam trosku do zivsich farieb...a strasne ma to vedelo ranit, lebo kolkokrat to nepovedal tymi spravnymi slovami, i ked to v podstate myslel v dobrom. ale prisla som na to az neskor, co mi tym chcel povedat a naozaj sa citim lepsie, ked sa mi zdvihlo sebavedomie:)) cize chce to asi len cas...
alzbee...tak s tým meškaním to bolo aj u môjho asi prvé 3 mesiace ale to vtedy si ma necenil vôbec...teraz už chodí on skôr,-)...ale niektoré vlastnosti fakt, hlavné tie klučové nezmeníš,-(
Minule sme sa s mojim priatelom strasne pohadali...vlastne sme sa potom mesiac a pol ani nebavili a nevideli !!! uz som to zacinala brat tak, ze spolu uz ani nie sme...on ma zopar vlastnosti takych, ze najradsej by som bola, keby ich nemal...uz som sa mu aj snazila vysvetlit, ze ved nech sa zmeni, ze nie kvoli mne, ale aj kvoli sebe, lebo mu to moze v zivote uskodit (na ujasnenie-on vsade meska, vsade sa ponahla...proste prenho akoby pojem prist nacas ani neexistoval)...a vlastne kvoli tomu sme sa aj minule pohadali, lebo zase neprisiel vtedy, ked mi slubil, vlastne neprisiel vobec (pre niektorych ludi by to bola banalita, no i napriek tomu, ze som max. trpezlivy clovek, za temer 3 roky tolerancie pohar mojej trpezlivosti pretiekol)...a on mi na to vsetko povedal jednu vetu-nemilujme sa taki, aki nie sme...z toho vyplyva, ze on sa zrejme nezmeni...proste je to on a kym sa on sam nebude chciet naozaj zmenit, tak ja sa mozem aj na hlavu postavit a nic s tym nenarobim. a u kazdeho cloveka je to tak-kym nechce on sam, tak ho nik nezmeni..a v tom pripade je to uz na tej babe, ci sa teda s tym zmieria bude verit, ze raz sa zmeni alebo ci bude hladat niekoho ineho..
tak ja mám práve opačnú skúsenosť ,,,ten môj do mňa až moc vidí a ked mu začnem hovorit ze co si ako predstavujem, tak on vzdy hovori ze on vie co ja chcem, on to v podstate este vie lepsie , len´on s anechce zmenit
No komunikacia je veru zaklad vztahu. Tiez mi s priatelom neraz vo vztahu chyba a uz nespocetne velakrat som uvazovala nad tym, ze ci by iny nebol lepsi...uz ma milionkrat nahneval, milionkrat som mu odpustila...ja patrim zial k takym ludom, ktori dost lipnu na minulosti, neviem spravit za nejakou zivotnou etapou hrubu ciaru a ist dalej...ale momentalne mame s priatelom take v pohode obdobie, tak sa zatial nezamyslam nad tym, ze co ked zas pride to blbe obdobie...kazdopadne ale ty musis vediet, ze co k nemu citis, ci ta naplna stastim ten vztah alebo ti viac berie, nez dava...a hlavne treba hovorit priatelovi to, co mas na srdci..lebo chlapi nam do hlavy nevidia a treba im veci povedat narovinu a necakat, ze nato nejakym sposobom dojdu sami:)
alzbee...no jasné že mi to vadi , sice uz teraz hodinu potom este rozpravame tak uz to je trosku lepsie..ale stale rozmyslam ci by iny nebol lepsi