Ma to aj niektora z vas takto?

Príspevok v téme: Ma to aj niektora z vas takto?
luna567

asi 3 roky som chodila a mala dva vztahy pocas ktorych som ani raz nemala orgazmus ani som si to nikdy sama nerobila, lebo som v podstate ani na to nevedela ako...az teraz , mam chalana sme spolu asi 3 mesiace a kvoli nemu som sa prinutila zacat s tym, lebo aj u nho to zacinalo byt rovnake ako u predchadzajucich dvoch..nudny sex proste, stale som mala ten pocit menejcennosti ze to nedokazem dosiahnut nervozita..a on sa snazil ale bolo mi jasne ze ak sama budem vediet ako na to,budem mu vediet potom vysvetlit ze ako mi to robi dobre kde a jak atd...teraz mavam orgazmy ako na pockanie:-)a prave to je ten problem, sama si ich viem privodit kedy kolvek(zcoho som fakt stastna)ale pri nom to neni samozrejmost, ale snazi sa -to je hlavne..viem ze casom sa to nauci .len mi to pride cudne ze sama, za hodinu a pol naprikald mam aj 5x orgazmus ked si to robim..je to normalne??viem ze je to orgzamus ale proste sa neviem uspokojit a nexapem,ze prave ja po tolkom case by som mohla ich mat kolko sa ja sama rozhodnem- co ked to neni poriadny orgazmus...?!?ako to citite vy ked si to robite??zakazdym ked ho mam tak mi to nestaci a robim to znova a znova..po prvom kt.mam po dakych 20min ich mam dalsie tak po 10min v pohode..

alzbee

To, ze si to robis sama a vies sa odbavit aj niekolkokrat za sebou je uplne normalne:)) neznamena to, ze by si nemala poriadny orgazmus a zato sa vies spravit viackrat..my zeny to mame tak zariadene, ze sa dokazeme spravit aj viackrat za sebou. a co sa tyka milovania s partnerom, tak poviem ti, ze tiez nepatrim medzi tie stastne, ktore by mali pri sexe orgazmus, ale i napriek tomu sex s piatelom zboznujem:)) a uz sa mi parkrat podarilo mat orgazmus, ked som si pri sexe drazdila rukou klitoris. Vyskusaj:))

jankapo

je to v pohode a normálne, ved vela zien si to robi sama(tak si to uzivaj), no ale aj s muzom to ma nieco do seba

jdsa

s chlapom nie vzdy dosiahnes orgazmus to neni to iste ako keby si si to robila sama, nauc sa sex uzivat aj bez orgazmu