Problém s močením

Príspevok v téme: Problém s močením
oravcan

Ahojte, pokúsi sa mi niekto vysvetliť, prečo keď sa chcem vymočiť, a je niekto pri mne (na verejnom wc, wc v baroch, reštauráciach proste všade) nikdy sa v prítomnosti akejkoľvek osoby nevymočím ? Je to neskutočne trápne, keď ma sekne, inak to už neviem nazvať, a nejde a nejde to z tela von, potom s bolesťami od plného močového mechúra musím utekať domov, len preto aby som sa vymočil, vďaka tomu som postrácal hodne priateľov, nemôžem si dovoliť ísť s kamarátmi trebárs na pivo, pretože ma ide potom doslova roztrhať, trápi ma to celý život od malička, fakt neviem prečo sa mi to vždy stane, nedokážem to nijako ovládať, potom aj skúšam zatlačiť, stále ten moč sa drží v tele, o to rápnejšie , že keď sa ocitnem sám na tolaete tak nemám s tým problém, vďaka za akúkoľvek info!

janni

Zdravím. Je tu niekto, kto trpí parurézov, ja mám tento problém a chcel by som si vymeniť nejaké skúsenosti s týmto problémom.

Giuseppe

Oravcan jedna sa o urcity typ socialnej fobie, odborne sa nazyva parureza. Skus sa pozriet na www.parureza.cz tam su podrobne info aj to ako sa to da liecit. Teda aspon dufam ze je to spravna stranka ( alebo skus dat do vyhladavaca parureza.
Ak pojdes na wc tak chod do kabinky tam tento problem mat nebudes. Vela stastia.

alzbee

Inak tento problem ma aj moj kamos..nedokaze sa vycurat, ked vedla neho stoji iny chlap...a nevedel mi to vysvetlit, ze v com to spociva, ze preco mu to vtedy nejde...riesi to teda tak, ze vybehne von do krickov a tam si ulavi:)))