Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

problemy s matkou

Príspevok v téme: problemy s matkou
veverickaa

ano, bohuzial. moja mama je prehnane poriadkumilovná, až natoľko, že každú sobotu mi pri upratovaní prekutre všetky šuplíky a skrinky, či už s oblečením alebo vecami do školy. dosť mi to vadí, pretože to narúša moje súkromie:( (teda, nemusí sa mi všade hrabať, výsledkom čoho je zakaždým výčitka, aký mám všade "bordel"). Nemám bordel. A keď sa jej snažím vysvetliť alebo skôr poprosiť, aby mi do vecí nechodila, ona povie, že jednoducho musí, lebo ja sa neviem o seba postarať a že som bordelárka.
Prosím o radu..čo mám robiť? Kto je na vine?
Mám takmer 2O rokov!

jajka001_

mna by tiez porazilo, moja mama mi tiez vzdy nadavala ze mam bordel ale do skrin mi neliezla - slak by ma trafil a to uz v 15tich, co este v 20
asi s tym nic neurobis, k doktorke ju nedostanes tak to vezmi z tej lepsej stranky - aspon je poriadok :) ale nie viem ze je to horor a stres. a ked sa vydas a odstahujes, tiez to bude robit, brrr. mas brata? chudak jeho nastavajuca.
hmm este je jedna sanca, v ramci opacnosti hesla nerob inemu to, co by si nechcel aby robili tebe - zacni po nej upratovat veci a liezt jej do veci, ale tak zjavne, aby pochopila co vlastne robi, mozno sa stiahne - aspon z tych tvojich skrin.

alzbee

Posli ju prosim ta ku mne, nech mi pride upratat :D...ale nie-srandujem:))
byt na tvojom mieste, tak asi ma tiez porazi. mne celkovo vadia ludia, ktori su strasne poriadkumilovni alebo perfekcionisti...a tvoja mama je mozno az chorobne poriadkumilovna a ani si to neuvedomuje. (samozrejme, ze nechcem jej hned urcovat diagnozy)...ja mam tiez 20 a moja mama ma stale berie za decko...mysli si o mne, ze by som si nevedela oprat, ze si neviem navarit, ze by som asi sama umrela, keby ma doma nechala samu a ona odisla za otcom do zahranicia...samozrejme, ze spociatku by som mala problemy, ale clovek sa postupne uci:))..no, ale trochu som odbocila od temy :D ale sama pises, ze si sa jej to snazila vysvetlit, aj ju poprosit, nech to nerobi....tak v tom pripade, je mozno naozaj az chorobne poriadkumilovna, ked to nedokaze pochopit... a hlavne by sa mala naucit respektovat tvoje sukromie...uznavam, ze moze ona na teba spustit, ze kym byvas pod ich strechou, tak ti moze veci prehrabavat a ze ked sa ti nepaci, tak mozes odist a bla-bla-bla...ale naozaj by ti mala nechat kusok sukromia. Chcelo by to s nou asi raznejsi rozhovor!