Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechty na svadbu

Príspevok v téme: nechty na svadbu
zizi2

Chcem si dať urobiť nechty na svadbu, ale nechcem si zničiť svoje vlastné. Mala som už gélové aj akrylové, ale tie mi dosť zničili moje, je to už rok čo sa regenerujú, tak to nechcem pokaziť. Neviete o nejakej šetrnej metóde? Z mojich sa nedá bohviečo vykúzliť, ani vypestovať, ešte sa stále štiepia. Pls poradte, o mesiac sa vydávam a potrebujem to doriešiť.

Mimi323

Ja si tiež myslim, že by si si gelove nechty mala dať. A nerozumiem, že ako sa ti nechty spamätávaju už rok. Ja keď som mala gelove, tak jednoducho mi poškodený necht odrástol a rastol už zdravý. To, že máš nekvalitné nechty, už nie je dôsledok gelu.
Ja som si na regeneraciu davala kokosovy olej, ktorý veľmi posilňuje nechty, nie ako laky - len naooko a keď odlakuješ, tak máš ešte slabšie.

cica mica

francuzska manikura vyzera dobre aj na kratkych nechtoch. ved si to vyskusaj. poriadne si ich lakuj do svadby, aby sa ti nelamali, daj si aj 5, 6 vrstiev laku.

macinQa

podľa mňa by si si už na tú svadbu mohla dať gélové alebo akrylové....myslím si,že ved´ predsa sa vydávaš len raz...teda raz za tých okolností...takže si ich podľa mňa daj lebo na ten jeden raz...asi by sa ti tak moc nepoškodili ako keby si ich mala tak dlho...no neviem...toto je môj názor... ty vieš...:)

zizi2

Veď aj chcem francúzcsku manikúru, ale neviem ako bude vyzerať na krátkych nechtoch... Super by bolo, keby bola nejaká novšia metóda na nechty, ktorá ich nezničí a urobí estetický dojem na jednu príležitosť, ale nemyslím nalepenie, lebo to odpadáva

prevens

Ja by som chcela hlavne poradit, aby si si nenechala urobit nechty prilis dlhe a hranate. Take u nas nosia cernosske soferky autobusov a pokladnicky. Ked vidim slovenske nevesty, vzdy si pomyslim, ze keby tak vedeli, ze u nas je to moda "Ciganok"...