ahojte, potrebujem sa vykecat uz to nevydrzim...neviem vobec co mam robit:-((
som uz 7 rokov platonicky zamilovana do jedneho chlapca, chodili sme spolu do skoly aj na ZS aj na SS, denno denne sme sa stretavali na zastavke, viac krat sme do seba uplnou nahodou vrazili...vzdy to bolo necakane...stale sme po sebe pokukovali...problem je v tom ze nikdy sme sa spolu nerozpravali, ziadny dotyk, ziadny bozk niiiiiic...poznam len jeho meno..a ja som hanbliva...
nedokazem na neho zabudnut nechapem preco, kazdy mi vzdy hovoril aky je to zly chlapec hlavne dievcata, ze je zaletnik, a ani nie je velmi pekny ale proste pre mna je nadherny a stale ma nieco k nemu neskutocne pritahuje nedokazem to vysvetlit:-(( tie jeho hnede oci, ktore ustavicne pritahuju moj pohlad, moju pozornost...mam teraz vztah, ale zatial som nic podobne nezazila ked sa stretnem so svojou laskou ako ked zrazu zbadam toho chlapca teraz uz muza:-D..srdce mi bije o 106, kruti sa mi hlava a srdce mam niekde v zaludku...este ked sme chodili do skoly a sme sli MHD tak stale sa postavil velmi blizko ku mne ked som rozpravalala s kamaratkou..no ja som sa nikdy nemohla sustredit na to co poviem doslova trepala som dve na tri..nedavno som ho stretla znova..nemam na nic chut, nic ma nebavi...stale myslim na neho...chcem zabudnut no neviem:-(( co mam robit??? som zufala...