ahojte neviem ako mam mojej mame povedat ze mam priatela vsetci naokolo to uz vedia len ona nie a akosi neviem nabrat odvahu a ani neviem najst prilezitost jej to povedat ako to mam spravit?? dik za vsetky komentare
ako to povedat
ja nechapem. sa tvaris ako keby to bolo nieco zle... neviem myslim ze bude rada teda ak to nieje nejaky specialny pripad...
A ja nerozumiem,preco sa z toho robi taka veda?Kde je napisane,ze mama musi vediet,ze niekoho mas?To jej potom aj povies,kedy si s nim mala sex?Mas 20,povies jej to,nepovies,je to tvoj zivot.Keby si mala 15 a bala by si sa to povedat,lebo si neplnoleta,ok,ale v tomto veku sa zatazovat takouto banalitou?
Mama,idem za priatelom.Hotovo.Vec vyriesena.
Niekedy je lepsia metoda velkeho a maleho soku. Sokovat niecim vacsim a potom zistenie, ze to tak neni urobi z maleho soku banalitu.
Napr. mamicka som tehotna :) Zaleje ju pot... A potom povies: Zartujem, mam iba priatela. Tesis sa ? :-)))
smejko:urcite jej to povedz,bude to asi pre nu rana,ak sa to dozvie od okolia skor nez od vlastnej dcery,nemyslis???urcite ta pochopi....
Tak drzim palce:)) a neboj, urcite to pochopi, ked vravis, ze mate celkom dobry vztah...len je pre nu asi tazke sa s tym zmierit, ze uz nie si dievcatko:) ale raz sa to musi dozvediet a zmierit sa s tym...
dakujem za prispevky tak ja to teda skusim drzte mi palce
mas 20, tak to si naozaj dospela, mas pravo na vlastny zivot.. len jej to pekne povedz, aj tebe sa urcite ulavi.. narovinu, strucne a bude.. ved na tom nie je nic hrozne, urcite to pochopi..
Jaaaj, no tak v tom pripade nato netreba ziadnu odvahu-si dospela, cize jej to mozes v pohode vyklopit:)) ja mam tiez 20 a mama ma berie furt zako 13 rocnu, lebo som najmladsia zo surodencov a uz sa jej pekne dlho snazim vysvetlit, ze nech konecne zmeni na mna pohlad:)) tvojej mamine neostava nic ine, nez sa s tym zmierit, ze uz nie si decko a je teda na nej, ako sa s tym vysporiada.