Povedz, kto si?

happi:-)

ja obedujem, dam si sluchatka do usi a pojdem kosit:-)
raz som bola na takom socialno-psychologickom cviceni a na konci nam terapeutka povedala, aby sme sa uvolnili, zavreli oci a preniesli sa niekam, kde nam je dobre-ja som sa dostala pri more, normalne som pocula jeho sum-bolo to super-nieco ako autopilot:-) a ked nam povedala,aby sme vratili do pritomnosti normalne sa mi nedalo:-)

ShaulaThalit

Ano... je to tak... ja som sama doma, tak som si pustila nahlas hudbu, pocuvam, sedim v kresle a kukam do steny.... vypnut sa uplne neda... to by som musela mat funkciu autopilota.

poznam to-ked rozmyslas nad milion nepodstatnymi vecami, hladas riesenie a aj tak si stale v jednom kruhu. Vacsinou sa to vyriesi samo Shauli a nestoji nam to za tie hodiny bdenia. Chod sa natiahnut, zapni si hudbu a sustred sa len na nu-uplne vypni. Skus to

ShaulaThalit

happi: nespala som skoro celu noc, lebo som nemohla, som premyslala nad hovadinami jak mraky.. a riesenie ziadne...

ja uz som to stihla agi, vsetko upratane, idem spravit pizzu a budem pokracovat v zahrade-zacina sa jesenne upratovanie:-)
aj ja si vychutnavam katty:-)
co sposobilo tvoju death shauli?

agaven

ja mam svalovicu davala som dole orechy palicou vsetkym moznym ach jaj ale mam ich lepsie ako nic nemat idem vyset dlazku umyt prach ach jaj mam toho dost no co už a nechce sa mi

katty192

no veď to? lebo ja hľadám, máš pravdu:) a kto hľadá, ten nájde:D prvé kávičky už mám za sebou aj s prvými cigaretkami:) dohovárajú mi dohovárajú a zabudli, že iba ja môžem zastaviť, keď budem chcieť:) zatiaľ som piánko a nič meniť nechcem, vychutnávam si

nie katty, len som zabudla na tuto kapelku a vcera som si na nu spomenula:-) a tato pesnicka je fakt dobra a nehladaj ziadnu symboliku:-) Ja sa este len prebudzam, dopijam kavicku, chystam sa na prvu rannu cigu a ako sa rozhliadam, treba upratat:-) pekny den kocky