Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ahoj happi :)
zdravim vospolok
cakala si ze sa nepresadi? hej pacilo mi ako sa rozculil, a pravdu mal
ale on sa presadil, vieš, on je podľa mňa taký tichý duch, nepotrebuje hneď, ale keď to urobí, tak to je päsť, super, ty si to nevidela, keď sa postavil za toho chalana s gitarou? neviem už čo spieval, ale išiel, povedal svoj názor, tvrdšie a zabrala, Darina nevedela ani koľká bije:)
uplne suhlasim :)
ale zas, ma sa presadzovat, treba to vediet, mozno sa pri nich nauci
vieš, ale tá sebaistota tých dvoch našich a on proti, to bolo super, že sa nedal! aj tak si myslím, že prehnane orú na superstar, teda naši porotcovia
nic proti, vyzera byt pohodak :) moc sa neprejavuje, nema vela priestoru pri tych troch :D
čo hovoríš na českého porotcu?:) mne sa páči, teda, mám dobrý pocit, že napína Darinu a Paľa:D
podstatne je ze ty vies, ako velmi sa snazis :) tak sa tesim do postele...este okupat dieta, ulozit, mrknut superstar a spaaaať :)
ja som zistila, že doma je najlepšie:) no, bolo to vyčerpávajúce, totiž potrebujem čas a doma si vážia každý krok, ktorý urobím a mimo domu ľudia možno nevedia ako sa snažím, takže ma to aj vyčerpalo, ale inak sa cítim fajn:)