Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ok tak ked si tu, poviem ti ten sen s koncom sveta: boli sme dole niekde v udoli,hore bol kopec, ku ktoremu viedla siroka, kamenista cesta, hore bolo nieco ako tibetský palác, a odtial sa to začalo šíriť, nieco ako tornádo, ale nebolo to tornádo, nieco silné a mocné, nie prírodný živel
a suviselo to s nejakou dávnou veštbou
ale najradšej mám živý rozhovor, to je jasné:) no, musím si ísť ľahnúť, dnes som poobede nespala, únava, včera mi bolo blbo sa pripojiť do rozhovoru, tak ešte raz dík, že si to pochopila, jajka, ahojky, zajtra, pá
ja som v obdobi pred taka precitlivena, ze vsetko vnimam ovela silnejsie a hlavne tragickejsie :) ale odkedy som si to uvedomila tak tie dva dni zvladnem ovela lepsie aj ked si pravidelne podepkujem a poplacem - nedokazem to ovladnut, a je lepsie to vypustit von :) sa mi ulavi
možno aj hej, vidíš? ani ma to nenapdalo, ale súviselo to najmä s iným..
to nič, keď si aj sama popíšeš, ja si rada čítam odkazy, alebo myšlienkové pochody, je to zaujímavé, môžeš sa realizovať :)
hej no prave dnes som sa tak citila, ze si tu sama pisem :)) fajn ze si tu. depka je fuc? suvisi s mesiacom? lebo u mna pravidelne ano :D
inak, jajka, som fakt rada, že tu si, si taká stabilitka, vieš?
no taký, ešte som rozdýchavala sobotňajšiu depku, teraz som už ok:) a ty?
ahoj katty :)aky si mala den?
ja nemávam často také sny ale mávam, ahoj jajka:)
bryy vecer ! dnes som mala taky zvlastny sen, nasla som babatko, niekde pod postelou, potom som mu zhanala flasu a mlieko :)a potom sa mi snivalo o konci sveta - mate casto take sny? ja hej a kazdy je iny