Povedz, kto si?

jajka001_

ok tak ked si tu, poviem ti ten sen s koncom sveta: boli sme dole niekde v udoli,hore bol kopec, ku ktoremu viedla siroka, kamenista cesta, hore bolo nieco ako tibetský palác, a odtial sa to začalo šíriť, nieco ako tornádo, ale nebolo to tornádo, nieco silné a mocné, nie prírodný živel
a suviselo to s nejakou dávnou veštbou

katty192

ale najradšej mám živý rozhovor, to je jasné:) no, musím si ísť ľahnúť, dnes som poobede nespala, únava, včera mi bolo blbo sa pripojiť do rozhovoru, tak ešte raz dík, že si to pochopila, jajka, ahojky, zajtra, pá

jajka001_

ja som v obdobi pred taka precitlivena, ze vsetko vnimam ovela silnejsie a hlavne tragickejsie :) ale odkedy som si to uvedomila tak tie dva dni zvladnem ovela lepsie aj ked si pravidelne podepkujem a poplacem - nedokazem to ovladnut, a je lepsie to vypustit von :) sa mi ulavi

katty192

možno aj hej, vidíš? ani ma to nenapdalo, ale súviselo to najmä s iným..
to nič, keď si aj sama popíšeš, ja si rada čítam odkazy, alebo myšlienkové pochody, je to zaujímavé, môžeš sa realizovať :)

jajka001_

hej no prave dnes som sa tak citila, ze si tu sama pisem :)) fajn ze si tu. depka je fuc? suvisi s mesiacom? lebo u mna pravidelne ano :D

jajka001_

bryy vecer ! dnes som mala taky zvlastny sen, nasla som babatko, niekde pod postelou, potom som mu zhanala flasu a mlieko :)a potom sa mi snivalo o konci sveta - mate casto take sny? ja hej a kazdy je iny