Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
exisport ano, deichman neviem, ale urcite je v Avione, v Shoping Palace, hod si do google pre istotu predajne.
diky moc, a to je na obchodnej?
skus deichman, nieje drahy a dva roky ti urcite vydrzia. Mam skoro vsetky boty odtial, dokonca jedny cizmy budem nosit uz treti rok. Alebo daju sa najst pekne aj v Exisporte, ale tie vyzeraju viac sportovo. A co je hlavne, maju tam teraz uzasne zlavy
sportove, jesenne, nepremokave, tmavej farby...c.38 :)
za hodinu som mala nakupene, prve veci co mi padli do oka mi boli aj dobre, co sa u mna nestava:-)
uz len dokupit nejake drobnosti a som pripravena. Ale mam obavy, ze sa nespakujem:-)
na krabicke je napisana zlatohneda, ale ja ju mam skor tmavohnedu:-) nevadi, zmena je zivot.
idem popremyslat jajka, aky to ma byt styl?
hned, este som si nezapla :) prave som prisla z von
ahoj jajuška, a ty čo nekukáš na poštu???
happi,ahoj, potrebujem nove topanky, ty si taky expert na toto, kde v ba maju kvalitne, pekne a nepredrazene topanky? na obchodnej najlepsie ak vies
caute :)
happi, milujem nákupy, aj ja, aj keď som o tom moc nehovorila
to je dobré, že si si urobila radosť a že máš horúčku;) ako cestujete? vlakom?
farbu akú?
ako vies, ze mam nieco nove katty? :-))
bundu a tenisky:-) a spravnu cestovatelsku naladu, zatial len s prstom na google maps, ale...:-)))
a este aj novu farbu na vlasoch:-)