Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
dnes som prechádzala okolo schránok a bol tam aj sused, taký srandista a pýtam sa ho, tak čo? píšu? a on mi tak pekne nooooooo, aspoň že z kauflandu vždy napíšu :D
to sa tak sam rozhodol?:-)
ja mam este ryzu s masom, tak asi to...maly drzi od pondelka suchu stravu maso nechce, bud mu dam ryzu, alebo mu spravim spagety. a sosovicovu polievku hm
na obed mam zo vcera zeleninovu polievku a varit ine sa mi nechce, takze ako druhe si dam sunkovy rozok:-)
ty si co vymyslela?
dôlezita otazka: co bude na obed?
no? dopité? ja som uz aj popratala :)
pojdem asi o piatej od nas, mozno skor, podla toho, ci sa nebudem doma nudit:-) alebo neskor, podla toho ako budem stihat:-)lebo stale sedim v pyzame v obyvacke:-)
a dojdem v nedelu, ak nebude nic meskat,o deviatej vecer.
ja kavicku pijem vcelku pomaly, nikto ma nenahana:-)dokazem vypit aj bez cukru, ale radsej si osladim.
no ja bez cukru taky a tiež ma nebaví ju vycmučkávať, ale na ex to zase nie a studenú tiež nie , piješ aj ty?
ja pijem kavu uplne nevhodne, ako caj, takmer na ex - som si zvykla na materskej, lebo som nestihala si popijat, a casto som nestihla ani osladit, tak mi teraz viac aj chuti bez cukru - comu som predtym neverila :)
a dokedy budes?