Povedz, kto si?

katty192

happi, depresia je hrozná, ale prejde, za pár dní je preč, dnes to viac bolí, lebo prišlo oslabenie, ale neklamme sa, nie je to nič trvalé

happi:-)

klasika, ked som nebola doma, tak vycinal, trucoval:-)
varene zemiaky s petrzlenovou vnatkou, vysmazany encian a rybie filety-mnamky:-) raz za pol roka mi syr staci:-)

happi:-)

je to tak katty
normalka jajka, bola som v skole, potom som upratovala skody, kt napachal Oliver, navarila som, vytiahla zimne kabaty, topanky, schovala letne veci a som tuu

jajka001_

fakt mi ho bolo hrozne luto...mal celu taku priesvitnu izbu, plnu hraciek , veci, vsetko sterilne...za bublinou boli ludia, divali sa neho, dotykali sa ho cez tie rukavice, tak sa s nim hrali aj maznali, kym bol maly tak to tak nevnimal kedze nic ine nepoznal. potom raz, si nevsimli ze vzal nejaky ostry predmet ktorym ho vysetrovali - stale ho pichali, merali, robili mu testy - ked bol sam zacal robit diery do tej bubliny, a lekar mu potom vysvetlil preco to nesmie - ze ked spravi dieru, vlezu dnu mikroby a zabiju ho. bolo to nutne, mu to povedat. ale odvtedy, uz si to uvedomil, ze je iny ako ostatny. mal styri roky...ostal v nom strasny strach, zo smrti. neskor mu v NASA spravili skafander aby sa mohol prejst po vonku...ale to ho aj tak hrozne deprimovalo, nechcel, parkrat to skusil a viac nie.