Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
happi, depresia je hrozná, ale prejde, za pár dní je preč, dnes to viac bolí, lebo prišlo oslabenie, ale neklamme sa, nie je to nič trvalé
klasika, ked som nebola doma, tak vycinal, trucoval:-)
varene zemiaky s petrzlenovou vnatkou, vysmazany encian a rybie filety-mnamky:-) raz za pol roka mi syr staci:-)
a čo dobré si navarila? mozno sa necham inspirovat :) oliver vyvadzal? ci to bezne tak
je to tak katty
normalka jajka, bola som v skole, potom som upratovala skody, kt napachal Oliver, navarila som, vytiahla zimne kabaty, topanky, schovala letne veci a som tuu
happi, aky si mala den?
:( happi...
a preto som dnes na psych. cviceni, ze zdravie je pre mna prvorade
a pripomina mi to Truman show, ten film s Jimom Carreym
fakt mi ho bolo hrozne luto...mal celu taku priesvitnu izbu, plnu hraciek , veci, vsetko sterilne...za bublinou boli ludia, divali sa neho, dotykali sa ho cez tie rukavice, tak sa s nim hrali aj maznali, kym bol maly tak to tak nevnimal kedze nic ine nepoznal. potom raz, si nevsimli ze vzal nejaky ostry predmet ktorym ho vysetrovali - stale ho pichali, merali, robili mu testy - ked bol sam zacal robit diery do tej bubliny, a lekar mu potom vysvetlil preco to nesmie - ze ked spravi dieru, vlezu dnu mikroby a zabiju ho. bolo to nutne, mu to povedat. ale odvtedy, uz si to uvedomil, ze je iny ako ostatny. mal styri roky...ostal v nom strasny strach, zo smrti. neskor mu v NASA spravili skafander aby sa mohol prejst po vonku...ale to ho aj tak hrozne deprimovalo, nechcel, parkrat to skusil a viac nie.
nie elektriku, teplo, prúd potiahneme neskôr! ale nie, takže zapínam, pripravená/é?