Povedz, kto si?

ShaulaThalit

:))) jajka, nie je to až také zlé, pretože je to z internetu, a čo je na internete, to je verejné a môže sa to používať na ďalšie účely... Ale toto je plagiátorstvo... oni síce môžu si klúúdne, ak by veľmi chceli, čia to je poviedka... ale snáď, keď si ju bude niekto čítať, tak nespozná, že som to skopírovala :D

jajka001_

ahoj, shauli. A to je velmi zle? nieco ti poradim - ja to sice neviem pouzivat ale je to velmi ucinne - zapierat, zapierat, zapierat

ShaulaThalit

Baby, ja mám prúser...
Viete, čo som vám spomínala že píšem do školského časopisu? Oni ma veľmi súrili a ja som nestíhala napísať poviedku, tak som si nejakú našla na internete... čo sú na blog sme.sk viete...
A trošku som pozmenila obsah, upravila, zmenila názov... a dnes som dostala upravenú tú poviedku aj od slovenčinárky... a ona ten názov, ktorý som pozneminal schválne znova premenovala na pôvodný! Je to znak, že buď vie, že som tú poviedku čorkla, aj keď som jej naznačila, že nie je úplne pravdivá a ani moja.... Ale je tu ešte možnosť, čo je viac pravdepodobnejšie, že ten názov poviedky zmenila preto, lebo sa jej tam jednoducho hodil... on vyplýval z textu, aj sa opakovali tie slová... takže mám riadnu hrču v hrdle a modlím sa, aby som nedostala za to zprdnutie :(((( som blbá jak Vianoce...ACH

katty192

to som rada, happi, lebo skutočná depresia, je to najhroznejšie peklo, aké si kto vie predstaviť, tak fajn, držkaj sa:)

happi:-)

katty,som rada, ze ju nepoznam, to co ja volam depkou, nestoji za rec. Staci ked sa vykecam a je dobre.
Mam dobre napady jajka a hlavne rychlo urobitelne:-)
idem kocky, pa