Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
super agii a potom nám povieš ako chutia:) teraz ich robíš?
áále, ved na normalne nosenie si to tiez vravim, ale takito kockati ludia :DD no nic ved to nejak prezijem, ked musis tak musis. to je hrozne, plne skrine veci a nemam si co obliect :D
:))) a teraz čo? :D slušne slušne, hlavne, že si slušná, no nie? len sa ty drž toho, kto si a ako to cítiš, a však to je pekné, tvoj štýl je prijateľný a zaujímavý
*nevyzera
mam hrozny problem :D v pondelok by som sa mala nahodit do niecoho nadmieru slusneho, a tak som vytiahla nejake tie veci zo satnika a poskusala. katty, ty vies co rada nosim, co vam budem hovorit, nech si dam cokolvek, bud v tom vyzeram ako blb alebo si to popotahujem a upravim tak ze som spokojnejsia ale potom to uz nevera slusne :DD
video.yahoo.com
aj ja chcem recept na perník agi:)
nemám také dlhé nechty a som si zrušila, čo som popísala..... v skratke, skoro nič veľké som neurobila, iba sa tu babrem s hovadinkami a prekladam ich z miesta na miesto:D
a na mňa káva nevplýva, zaspím aj teraz
agi daj recept :))
hej aj ja markiza ale este pisem sem a pecem andelsky pernik tu som nasla kolac na inernete a mal najviac bodov tak dufam ze bude naozaj taky dobry