Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
primitívy fuj
:)
a čo si ho nevzala na kolena katty?:)
ked si raz našetrím na tereňák, tak si kupim psa :))
Miško je jeden úžasný človek s veľkou charizmou, ktorého som počas cesty do Medjugoria vyhodila z jeho sedačky a sadla som si tam ja a mala som tam potom dobré miestečko a on to tak pokorne všetko prijal a poklonil sa mi a zahlásil, ako rozkážete baronesse:), no a od vtedy sa moje meno už nepoužívalo, takže tak:)
jeeej, ze bambulka:-)
jajka, o tych psoch som citala v novom case a dost som sa na tom pobavila:-)
vidite tie spravy? ze ti co maju doma velkeho psa, likviduju planetu ako keby pouzivali tereňák
ahaa, tak to bolo, ty si to pouzila a on sa toho chytil :)) no ano,kde by prisiel bingham k takemu vyrazu :)
kto je to Miško?
no to ma vôbec nenazval bingham, to ma nazval Miško a mne sa to ohromne uchovalo v hlave, lebo to ako to hovoril vravelo za všetko:)
katty, nenapravitelny romantik :)vzdy dáma, ako ta to nazval bingham, baronesse? hodi sa ti to :)
no tak to ti závidím túto exkurziu happi:) no vidíš, urobila si mi radosť, a budem to s tebou prežívať:DD