Povedz, kto si?

jajka001_

ja takeho veru nepoznam :) aspon myslim ze nie hoci ked nad tym tak uvazujem, ista moznost tu je. poznam par podivinov hm
maly si dnes pozeral fotky z pristania na mesiaci, tak mi tu namaloval raketoplan. potrebovala som k tomu sice vyklad :)

happi

máš to s ním ťažké:) myslíš, že taký chlap môže existovať? Teda bez toho, aby bol nejak fyzicky al psychicky narušený?

jajka001_

trochu ho poznam a aj seba, keby som mu dala nejaku odpoved, tak by to dalej rozoberal, a to by nebolo asi chutne, navyse, keby som dostala zachvat smiechu, neviem kto by ma ozivoval :) a ktovie ci by to pri najblizsej prilezitosti konverzovat nevytiahol niekde vies ake su decka, chcu sa podelit o vedomosti :D

jajka001_

vies co radsej som to nerozoberala nech to nedospeje do este vacsej absurdity :)nastastie nijak zvlast nenaliehal. v poslednej dobe dost casto pouzivam vyraz Lebo medved :)

happi

asi si ho kúpim aj ja:) voľne dostupné a s takými účinkami:) ona vrieska tak preventívne a dnes fakt nemám na to náladu. Veď sme sa včera o tom bavili:) a čo si mu povedala? Zhoria?:)