Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
budem sa snazit neprezierat ako pri prvom :)
ked ukaze do roka ked nie je to 2 až viac pekne to tam mas a si tam aj pekna nie si ako pupkata atd ako postavou pekna
happi, a uz ta majúú :)
no teda, male svetlovlase bejby, po kom? :)) kuurnik.
to uz aby som otehotnela nech to stiham do roka
hapi ty si sama ano nie ano tak ty pojdes hrat biliard tam pri tom stole hras s tmavym fesakom ale fakt uzas pojdes tam s kamoskou a on sa prida neviem ci tam nemal este kamosa ale ten pije cosi tak hras ty a on a tvoj kamoska nie ani ten druhy asi skoncili ja to nehram ani neviem ako sa to hra tak ty asi tak a tam stretnes ho a... coskoro tak ked ta vytiahne von bar ci co hra sa tam toto a vy ties tomu neujdes ani ty
ved preto on tam je casto a ty si sa ukazala pri nom mas taku malu decku nie je tmava asi skor svetla farba ja nemam faru ale ked tmava ukazuje to tmavo tak hadam svet zelena ale nieco na nej je nie je siti farebna maco alebo kvety ja neviem a v nej to drzis a asi coskoro lebo ked sa to ukaze tak aj bude tomu neujdeme cas davam do roka ha ano ozeni ale zatial si este pocka aj na to tvoje babo ale ano ozeni ale tento a buduc rok este nie
happi :)) za teba zeby? :)ň ale nie ty nie si taka hlupa ze by si si ho vzala
neboj sa, ozeni:-)
a co myslis, bracho sa niekedy ozeni?
hej bracho je slobodny