Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
este som nikdy nevidela a nezazila taku ludsku vrucnost
ja mam jednotku pustenu a citam vtipky:-)
Babka,nevidela si niekde tie tabletky s nápisom LSD, čo som mal položené v obývačke?"
*Ser na prášky, ale videl si toho draka v kuchyni??"
:))))
na markize frčí Madagaskar
hej bolo to uzasne dopriala by som ti to, tie pocity spolupatricnosti, lasky, co bolo v ovzdusi, ludia boli taki dobri na seba ako nikdy predtym a nikdy potom - zatial. cakam ze najblizsie budu taki pri konci sveta :)) ked sa blizil rok 2000 tiez boli trochu lepsi, aby mali sancu precpat sa tou branou nebeskou.
Lord sa miluje v posteli so svojou manželkou a sluha James im pri tom asistuje tak, že stojí pri posteli a drží v ruke zapálenú sviečku.
Po skončení aktu, ale lady nie je spokojná, tak lord vyzve sluhu, aby si vymenili úlohy.
Keď James skončí, lady slastne vzdychá od rozkoše.
Spokojný lord sa obráti na sluhu:
- Vidíš, James, takto sa drží sviečka!
Z fary odišiel starý kaplán do dôchodku a na jeho miesto prišiel nový, mladý, neskúsený kňaz. Pri spovedi jednej mladej dámy, ktorá sa spovedala z oreálneho sexu, si nevedel rady. Preto si zavolal na pomoc miništranta a pýta sa ho: "Čo dával starý kaplán za orálny sex?"
Chlapec chvíľu rozmýšľa, a potom odpovie: "Ako komu, mne fidorku..."
statne tajomstvo:-)
to muselo byt super, teraz ked sa na to pozeram, urcite by som tam bola:-)
jasne, ved som mala už 10 :)ale na namestie ma nepustili
:DDD dobrééé
to mas odkial vobec to nepoznam
Raz prišiel do práce nahý policajt. Keď to uvidel jeho šéf, zavolal si ho do kancelárie a pýta sa:
- Novák, čo je to?
- No, ja som bol včera na mejdane.
- No a???
- Po polnoci, keď sme všetci tancovali zrazu zhaslo svetlo a ozval sa hlas: “Tak, dámy, vyzliekame sa.” Ženy sa vyzliekli a tancovalo sa ďalej. Po chvíli zase zhaslo svetlo a ozval sa hlas: “Tak, páni, vyzliekame sa.” Tak sme sa vyzliekli a tancovalo sa ďalej. Potom tretíkrát zhaslo svetlo a ozvalo sa: “Tak, páni, do práce.” No, a tak som tu.