Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
nemas cas alebo sa ti nechce? Ja stale nieco citam:-)
pohodova :)))
ja uz necitavam...ale videla som fajn knizku o joge. mozno si ju kupim. alebo tu o tarote.
minuly piatok som si kupila 4 nove knizky, tam v TT, ako som ti spominala. Platila som 10€:-)) vcera som precitala tu o upiroch-Cerveny smad, dnes citam od mladej americkej spisovatelky-nejake lzi sa to vola. Celkom pohodova kniha, o zene, ktora si zila svoj zivot a zistuje, ze to vobec nieje jej zivot, ze ked bola mala, jej mamu zavrazdili, ju uniesli...
a uz je aj tma ako v rohu :) co citas?
ako pochovaná za živa:-) ja som nestihla snívať,napoly oblečená som padla do postele:-)dnes je vonku neskutočne depresívne, zahrabala som sa s knižkou do postele
taka mala nocna mora, nikto ma nezabijal len strasny strach, zima a nemohla som sa hybat
a tebe?
vonku je taka plachta a z nej vysia tie ohrievace, tak som im aj zavidela, ze maju na sebe toho tak malo:-) a vnutri je este teplejsie.
co sa ti snivalo?
jeej to muselo byt podarene, a nebola im zima?
dnes som mala fajnovu nocnu moru
ziadny James:-(
ja som mala na sebe klasiku-tricko a rifle, pri vstupe sme dostali ten veniec na krk:-) a casnicky mali chudence suknicky a take topy len cez prsia v ruzovo-zeleno-modro-zlto-fialovo-cervenej farbe:-)) a vo vlasoch kvietky
btw ako sa oblieka na hawaii party?