Povedz, kto si?

happi:-)

vcera sme s kamoskami akurat preberali hladenie do PC, v robote som za nim 8 hodin, doma este minimalne dva hodky-a mam oci cervene ako ten James:-)) ked to takto pojde dalej, za 10 rokov si budem musiet kupit slepeckeho psa:-)

jajka001_

no fakticky, je to tak ze nerucia za skvely vysledok ale ja som mala. ale travila som pri pc vtedy ked som objavila tuto stranku asi privela casu. tak ale po 10 rokoch...mozno tak o jedno cislo mam slabsie lave

hej, kazala som jej nech kyva:-))
preco vdaka zdraviu? tie male pismenka? ta laserova operacia je len docasna? nespravi oci natrvalo?

jajka001_

tak ides čekovať či ju neuvidis nie? :) ale ta reklama na Gotta je dobre ze. ja ho sice nezeriem, ale rešpekt :) a vie aj slusne maľovať.
ja som znovu oslepla vdaka zdraviu.sk

ja som slepa, mala by som mat okuliare do dialky, ale davam si ich len k telke.
Dnes sa netesim na Superstar, nemam rada Gotta, aspon tie duety sa budu dat. A kolegyna tam bude, zohnala listky

jajka001_

o Matkinovi/ej :) som pocula, a kto nie,ale necitala som, myslim ze by ma to az tak nezaujalo
ved ja som tiez bola knihomol ale od operacie uz nie tak...len sem tam a aj to tak, ze ked som si citala, frajer mi trhal knizku z ruky ze co sa mu nevenujem :) a odkedy robim tak citam v praci stale plus pc takze oci maju dost

ja citam tusim odjakziva:-) ked som bola mala, dosla som zo skoly, babka mi nachystala obed, ja som si o solnicku oprela knihu a citala:-)
o Hvoreckom som uz pocula, ale este som sa nedostala k jeho knizke. Poznas Matkina? Toho by som si chcela precitat