Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
vcera sme s kamoskami akurat preberali hladenie do PC, v robote som za nim 8 hodin, doma este minimalne dva hodky-a mam oci cervene ako ten James:-)) ked to takto pojde dalej, za 10 rokov si budem musiet kupit slepeckeho psa:-)
no fakticky, je to tak ze nerucia za skvely vysledok ale ja som mala. ale travila som pri pc vtedy ked som objavila tuto stranku asi privela casu. tak ale po 10 rokoch...mozno tak o jedno cislo mam slabsie lave
hej, kazala som jej nech kyva:-))
preco vdaka zdraviu? tie male pismenka? ta laserova operacia je len docasna? nespravi oci natrvalo?
tak ides čekovať či ju neuvidis nie? :) ale ta reklama na Gotta je dobre ze. ja ho sice nezeriem, ale rešpekt :) a vie aj slusne maľovať.
ja som znovu oslepla vdaka zdraviu.sk
ja som slepa, mala by som mat okuliare do dialky, ale davam si ich len k telke.
Dnes sa netesim na Superstar, nemam rada Gotta, aspon tie duety sa budu dat. A kolegyna tam bude, zohnala listky
laserova operacia oci, z toho citania som bola slepa ako puk :)
od jakej operacie?
Tiez som od neho-nej este necitala, je dalsi v poradi, na koho sa zastrajam:-)
o Matkinovi/ej :) som pocula, a kto nie,ale necitala som, myslim ze by ma to az tak nezaujalo
ved ja som tiez bola knihomol ale od operacie uz nie tak...len sem tam a aj to tak, ze ked som si citala, frajer mi trhal knizku z ruky ze co sa mu nevenujem :) a odkedy robim tak citam v praci stale plus pc takze oci maju dost
ja citam tusim odjakziva:-) ked som bola mala, dosla som zo skoly, babka mi nachystala obed, ja som si o solnicku oprela knihu a citala:-)
o Hvoreckom som uz pocula, ale este som sa nedostala k jeho knizke. Poznas Matkina? Toho by som si chcela precitat
nechce sa mi
naposledy ma bavila tato knizka:
hvorecky.sk
co bolo takych sest rokov dozadu