Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
my sme balili vcera do druhej v noci :) cely den na nakupoch. po praci, samozrejme.
napisal co ho zrovna napadlo, na tej predtlacenej pohladnici pre jeziska boli obrazky hraciek, tak napisal macko, kocky, lietadlo - co bolo aj na tej pohladnici :))a dosla mu omalovavanka s takymi obrazkami, sranda
popijam tu nejake podivne pivo, ze Salitos, pivo s mochitom. aby som to psychicky zvladala víš
dala som si svoje meno, tak ma lahko najdes, mam tam aj photo:-)a som bez dlzna na -ova:-)
najdes to na facebooku :) daj si to do vyhladavania. pod na pokec povies mi tvoj nick na facebook :))
si sikulka:-)
ved pisem, ze som sa na to vytoto:-) hore mam bordel ako v tanku, darceky nepobalene...ziadny stres a panika, zajtra to stihnem:-)
maly co pisal jeziskovi?
prave si davam pauzu :) od rana, boli sme vybavovat, nakupovat, varila som,upratovala...fuu este musim dat prat. hodinka pauza a pojdem piect
ty mas vsetko uz hotove? posluchala si? co ti prinesie Jezisko? maly mu napisal, vcera prisla odpoved, s omalovavankou :)
de to najdem? a co ty chces ist hrat, ved peces:-)))
jasne ze som ccc ze sa pytas :) pod hrat vampire wars
ja este musim piect
ci:-)))
ja som sa na vsetko vytoto:-) aj zajtra je den:-) uz som na facebooku, kracam s dobou:-))si aj ty?
krásny, tak veru.
www.youtube.com
:))) to bolo milé, denz. krásne sviatky ti prajem