Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
jaaaj,už druhy krát píšem tento príspevok. Už je lepšie,papám ovocie,včera som vypila asi dva litre čaju s citrónom:)snažím sa:) no nič, treba ísť do práce,pekný day
hapi ako dufam ze jej to presalo
lepsie nesoplim tak ani nekaslem vodka zabrala ako kloktadlo a vyter nosa dobre už sa ani neprejedam jablckujem a opatky uzas ale co musim naspet do 54 take krasne veci mam pokupovane a isto nejdem na velkost 44/46 haha pekne pojdem na 42 ako som mala
ahoj agi ako sa mas?
ahojte
happi, uz je lepsie?
no no len nesimuluj, pekne makaj:)
hej, vy este nie ste v strednom veku! :-))
na mna neco leze, dopujem sa ovocim a pojdem zalahnut
hehehehe no tak ja mam potom tiez krizu stredneho veku :)))
no, tak, relatívne, jajka, relatívne:)
strašne sa niekedy na seba hnevám a potom to prejde a vyžaruje zo mňa morove pokojný duch, ale naozaj:)
nesmiem to prehnať, nemôžem veľa jesť, ani kávu dokonca dopiť, a to mi niekedy trocha vadí, lebo by som si chcela viac vypiť a nemôžem, takže ja už som ako v žena v penzii, nefajčím nepijem, iba mi chutí jesť a to nemôžem ó a nesexujem a to už ani neviem, či by som chcela, takže toto je už asi tá kríza stredného veku...
no, a teraz už musím ísť domov ...
a ešte nemám vôľu a ego!:D
tak ja idem, porúčam sa:)