Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
ešte mi daj zuzic deň svojho narodenia, ja som napr. 19
niečo ti tu nechám
:)) nam sa advetny veniec rozpadol takze v pohode o starost menej:))) no chod a maj sa:)))
nie, ani adventný veniec a tujka už dávno uschla... stromček je stále na mieste, a podľa minuloročných skúseností usudzujem, že tam ešte bude zopár dní, ale nevadí, len mi je tu nejako tesno stromček, stoly, televízory, krik detí óóó zase strácam energiu... pôjdem sa prejsť
:)
:DD krasne odveci taketo milujem:DD
nie este nie som strasne leniva:) zvyknemeho mavat velmi dlho nikomu sa nechce skladat:D a ty?
nedaj a robím teraz taký prieskum
stromček ste už zložili? :)
chapem:)) strasne dobra basnicka inac, moj maly bratranec sa prave teraz nejak uci tu basnicku ale radsej mu ju citat nedam:))))
chcela som povedať, že za všetko môže ON! chápeš
mám jedného kamaráta a dnes som mu napísala, že mám málo energie, tak sa vytešievame:))
no je to taká milá chujkovinka:)
katty:)) ked som bola mala plakala som kvoli tej basnicke a teraz idem prasknut:)))
RANENÁ BREZA Coververzia 2 tisícročia. Mesiačik veľký, zlatistý, bozkáva brezu na listy: Brezička, breza riekni mi, prečo tak chlasceš noci, dni? Pozrela breza do neba, poldecák vliala do seba, pritískla vodku ku perám: mesiačik, ty kokso - umieram. Čóó?! Skríkol Mesiac na skaly. Hovno! - Skaly trikrát zvolali. Nič sa tej ťave nedarí, a škaredá je jak noc v chotári. Zastenal pnisko opilý: nemám čo húliť debili. Sekeru mám zaťatú do dreva, lieh sa mi zo žíl vylieva. Mesiačik zašiel, nastal deň, grcali listy grcal peň. Keď svitla teplá nedeľa, ožratá breza umrela. P.S.: Fuck the Cola, fuck the Pizza, all you need is Slivovica.
Upozornenie: kto nemá zmysel pre srandu, nech radšej nečíta!!!