ahojte.............prosííííím help meeeeeeeeee
som strašne tučná a neviem jak mám dať tie kila dole....mám 162 cm a vážim 53,7 kg obvod stehna mám 55 cm a pás mám 65 cm a boky 92...
som tučné prasa a nedá sa mi schudnúť.....
berem hak odvtedy mam hroznú chuť na sladké ale snažím sa ho obmedziť....mala som 49 kilov ale pribrala som...
cvičievala som dosť často teraz už 3 týždne nie nakolko som chorá-.........čo mám robiť ako schudnúť aj bez cvičenia kedže kvoli zdraviu to ešte nebude nejaký čas možné....som zúfala
Som strasne tucna a neviem dat tie kila dole
90-60-90 - ideálne miery a váhA - TO MÁŠ!!! TAK SI TO CHRÁŇ, TAK SI TO VÁŽ!!!§§§§
boze ja mat take miery jak tuto lupienok tak som vdacna celemu svetu :)
Lupienok,poradim Ti,ako mne kedysi poradila jedna lekarka,len som to nedokazala.Nechudni,len si udrzuj vahu,ktoru mas, si kocka.:-) Ja mam Tvoju vysku a vazim 80.Keby som mala 62,tak lietam:-)))Fakt,bud spokojna,si kocka.:-)Len udrzuj.
ja mam 173 a 70kg:(
Beriem Jeanine. No ako som zacala priberat, tak som zacala davat pozor na stravu a neviem co, ale aj napriek tomu som priberala, bola som z toho nestastna, mala som zlu naladu. Potom ma to nejako preslo a teraz je to okej.
moje a akú hak si brala?
vieš ja som mala vždy ploché brucho a teraz homám nafuknute velmi velke ako keby som v 6 mesiaci neviem či mi udržuje sa voda v tele...ale je to hroznéé :((
Podľa mna nie si tlsta, ale je to ten pocit, ja som mala 44 kil a pri HAK som pribrala na 48 a ked viem, ze je to smiesne malo, tak som sa citila tiez tucna. Inak si myslim, ze aj u teba to mohlo byt HAK, lebo ja som sa tiez vtedy snazila nepriberat,ale neslo to. BTW. Po roku uzivania som z nicoho nic schudla na svoju povodnu vahu, aj ked jem.
chudnucagirl - ale modelky su vysoke takže je to primerane.. ale ked ja som krpata tak asiže je každe kilo vidieť ovela viac
lenustek: Boky 92cm su otrasne?Takze modelky maju velke tucne zadky?Ved su ploche ako dosky.
Baby spamatajte sa,vaha 55kg nie je obezita.Potom fakt co maju povedat dievcata,ktore vazia 90kg?
Ja viem,ze kazda z nas chce vyzerat dobre,ale dievcata neprehanajte to s tymi mierami a vahou.Mam sestenicu,ktora ma 46kg a boky 86cm,pas 58cm a stale hovori,ze je tucna a musi schudnut.Tato spolocnost je otrasne,kladie tlak na mlade baby a tie pod vplyvom modeliek,ktore maju anorexiu,bulimiu a reklam na chudnutie chudnu a chudnu az su z nich chodiace kostry.
Je to smutne.