Opalovanie v tehotenstve

evalj

Kúpať sa v mori je normálne a aj zdravé.Už len soľ v mori pôsobí dezinfekčne. Ja som bola dva týždne pri mori v štvrtom mesiaci. Slniečku som sa nevyhýbala, len cez obed sa stranila a vôbec mi to neuškodilo. A tie fľaky sú individuálne. Pri prvom tehu som ich mala skoro po celej tvári, pri druhom len náznak. Všetko závisí aj od toho, ako je človek zvyknutý na slniečko a vodu. Inač kúpala som sa aj v bazéne a tiež nič mi nebolo. To skôr u žien, ktoré mali už nejaké infekcie...u tých by som povedala, že je väčšie riziko.

hejka

Idealny pripravok proti UV ziareniu SOLARIS ochrani pokozku neosupes sa. pre opalovanim aj po opalovani drnona-arche.

bublik

ja som v 29 tyzdni a chodim na kupalisko, aj si zaplavam, aj si na slniecku posedim, zamozrejme davam pozor aby som sa neprehriala, ziadne aktovne opalovanie, ked je teplo idem do chladku alebo supsnem do vody... vraj by sa v tehotenstve nemalo kupat, ale ked je pekne tak ja to doma nevydrzim, a plavanie je momentalne pre mna asi najlepsi sposob pohybu, lebo pri nom neboli chrbat ani krize ani sa nezadycham a predsa sa hybem.

emmma

Pozor na pigmentove skvrny. Opalovala som sa ked som este nevedela ze som tehotna a na lici sa mi objavila skvrna ako vlassky orech.... Odvtedy som sa neopalovala a dalsie skvrny som ani nemala. Po porode zmyzla uplne. A samozrejme prehriatie moze ublizit dietatku..

otazka

ešte nikdy mi tam nikto neodpoedal, preto som sa opýtala tu... keď je už tu tá téma... myslím, že sa nájde niekto kto bude vedieť poradiť...

sarah parker

v mori sa kupat mozes. je tam najvacsi rozptyl znecistujucich latok a rovnako aj najlepsia samocistiaca schopnost vody.
vyhybaj sa bazenom a vodnym nadrziam, tam sa najskor nakazis nejakou infekciou.
ak by vsak aj doslo k nakazeniu, maternica je uzavreta v krcku hlienovou zatkou, takze tam sa infekcia nedostane. problemom pri neliecenej infekcii je potom az prechod produ cez porodne cesty. ale aj to sa da medicinsky zvladnut.