maser-co moze aco nie?

didino

chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti zo maserskou skolov SANTAL Dudince rad by som si spravil kurz masera a tak zistujem ze co a kde Dakujem

janino29

Ved na certifikate o ukonceni skoly mas jasne napisane na co mas povolenie ak ide o ukonšenu 4-ročnu tak možes podavat zabaly,vodne procedury,masáže na ktore mas papier

janino29

Masér nema ukončenú odbornú školu aby mohol predpisovať procedúry. Masér može jedine odporučiť a nie predpísať ak ma ukončenu len 4-ročnú školu.

A ja

Možeš robiť to na čo máš kvalifikáciu,a čo si trufaš.Bankovanie,lymfatickú masaž,športovu masaž,čokoľvek.Dôležité je aby si nepoškodil a aby si vedel,komu čo možeš dať,lebo teraz už budeš zodpovedný ty,nie lekár.Ale je často dobré vybrať si 1-2 techniky ktoré rád robíš a na ktoré sa zameriaš,zváž si situáciu v Tvojom meste a nie je od veci spraviť si prevádzku vedla reumatologa,rehabilitačného,neurologa-sukromného-a dohodnuť sa s nimi.

maser

ved ano,pracoval som niekolko rokov, no teraz by som si chcel otvorit nieco svoje
-v nemocnici bolo uplne vsetko na predpis,aj masaze,elektroterapia...preto ma zaujma ci mozem podavat napr.parafin alebo bankovanie len tak na ziadost pacienta alebo na vsetko treba predpis?

neva

To Vám v škole a na praxi nevysvetlili čo a ako?
Najlepšie by bolo, kým začneš "podnikať" zamestnať sa v zdravotníckom zariadení, kým získaš prax a prehlad v tom, čo vieš a smieš robiť.