Prosim Vas,existuje nejaky prípravok na podporu otehotnenia? Chcela by som otehotniet,lekar mi vypisal Duphaston,Extrofem a Clostilbegit(tak nejak sa volal). Od februara to beriem,ale neviem otehotniet. Beriem Centrum Baby plan,ale by som este chcela nieco...
Neviem otehotniet...
ahojte :) vela som čítala vaše články...viac ako dva roky sa mi nepodarilo otehotniet a tak som na tejto stranke hladala nejake tipy ako si pomôcť...skúšala som aj dva druhy tabletiek,jedny mi doporučil lekár a druhe kamaratka,ale nepomohli,teda aspon mne,mozno inej žene by pomohli,neviem.čítala som tu članky kde pisali,ze by sme nemali mysliet na to ze chceme dieta,ale to mi určite date všetky za pravdu,ze to sa neda,ked to dietatko fakt chcete.pisali aj to,ze by sme sa mali milovat kazdy druhy,treti den...nič nepomahalo a tak som sa rozhodla,že či chcem,či nechcem aj tak na dietatko myslim,takze si to nebudem zakazovat!hned ako mi odišla menštruacia sme sa pustili do toho,samozrejme ze sa s manželom lubime,takze sme sa nemilovali len ,,pre robenie dietata,, ale aj preto a milovali sme sa kazdy den cely mesiac....a ked mi uz mali prist kramy tak NEPRIŠLI ! a ak pojde všetko tak ako ma,tak vo februari budeme už traja :)
RitaC: Ak chces pomoc, mala si tu nechat mail.
Nestresujte sa, nebojte sa... Tešíte sa na bábo, ale nechajte tomu voľný priebeh. Keď bude mať prísť, tak príde... Buďte kľudné... Lebo stres a to čakanie to veľmi ovplyvňuje, a toto je veľakrát hlavný dôvod, prečo sa nedá otehotnieť... Držím prsty aj palce .-)
ahoj rita c... tak aj beriem asi 2rok tabletky duphaston ale nejak nepomaha sa otehotniet brala som a j mama vit ale ani to nezabralo ale teraz mi kamaratka odporucala brat mne aj manzelovi vitamin e... ze jej to pomohlo tak vyskusame aj mi skus aj ty vyskusat a asi to zaberie vela stastia....
Vcelia materska kasicka? Táto „super potrava“ je určená len pre včeliu kráľovnú ( ta kladie okolo 3000 vajíčok denne počas 6 ročného obdobia života, čo je úctyhodný výkon). Včelie robotnice žijú iba 4 až 6 týždňov.
Je kyslej reakcie (PH okolo 4,5).Zloženie: 60-70% vody, bielkoviny 18%, cukry 10-15%, tuky okolo 6%. Bielkovinové zložky sú tvorené takmer všetkými aminokyselinami (vrátane všetkých 8 esenciálnych, 10 neesenciálnych). Boli zistené minerálne látky (18 – draslík, vápnik, meď, železo, fosfor ,kremík, síra a iné), vitamíny (A,D,E,C, vo vysokej koncentrácii vitamíny skupiny B), enzýmy, cholín (potrebný k činnosti pečene), hormonálne účinné látky (androgénnej povahy -majúce účinok mužských pohlavných hormónov , estrogénnej povahy – majúce účinok jedného druhu ženských pohlavných hormónov). Ďalej obsahuje nukleové kyseliny, ktoré pomáhajú bunkám rozmnožovať sa bez prejavov starnutia alebo porúch.
Účinky - antibiotické: chronické infekčné ochorenia (bakteriálne, hubovité i vírusové): chronická bronchitída, astma bronchiale.
- imunostimulačné (imunitu posilňujúce) účinky- pri infekčných ochoreniach
- protizápalové
- anabolické – podpora novotvorby telesnej hmoty. To sa dá využiť pri vychudnutí rôzneho pôvodu.
- Regeneračné – pri potrebe podporenia obnovy telesných tkanív (problémy súvisiace so starnutím)
- Spôsobuje rozšírenie ciev – môže viesť k zníženiu vysokého krvného tlaku a k zníženiu hladiny cholesterolu v krvnej plazme, pri arterioskleróze a pri jej komplikáciách v oblasti mozgových ciev.
- Osvedčila sa u rôznych neuróz (zmiernenie symptómov stresu), s tým do určitej miery súvisí aj pozitívny účinok pri rôznych klimakterických problémoch.
- Rádioprotektívny účinok – zmiernenie negatívneho dôsledku rádioaktívneho žiarenia
- Lokálna aplikácia – bradavice, Lupus erytematodes (ľudovo kožnej tuberkulóze.)
- Pri cukrovke – keď nie je alergický na med
- Pri kožných ekzémoch
- Pri močových problémoch (napr. samovoľný únik moču)
Niekde som citala aj o nejakej kasicke a uz neviem ako sa vola