Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

antikoncepcia nonstop

dancaBB

palacinka aj ja som toto pocula..a zevraj teraz ma zena 10-12 krat do roka menzes..ale volakedy mali zeny tak 2-3 krat lebo mali vela deti a boli stale tehotne...a prezili :)a nemali ziadne problemy

palacinka

smejka, pokial viem tak bez prestavky mozes v pohode brat 2-3 balenia, ale potom si sprav radsej pauzu...

a co sa tyka toho precistenia maternice, tak vraj je to riadna blbost (tuto info mam od jedneho gynekologa). Zena pri menstruacii straca velke mnozstvo krvi co vlastne oslabuje organizmus a vraj je prirodzenym javom ak ma zena len parkrat do roka menstruaciu

dancaBB

lenze ono to je uz tak ze antika ma strasne malo hormonov oproti tym starsim..cize mozno ze ja za tch 24 dni dam do seba menej hormonov ako niekto za 21

dancaBB

micaa uz su aj take tabletky ktore beres 26 plus 2 a dokonca aj take ktore sa beru v kuse....cize asi to neni az taka potreba, myslim to ze nemas menzes...ze si musis trochu oddychnut, ako ono sa za tych 7 dni tvoje telo nejako velkmi nezregeneruje...uz sa u toho upusta lebo mavaju zeny pocas tej 7 dnovej pauzy neziaduce ucinky typu migreny a pod...takze zevraj aby sa to minimalizovalo..
a ja napr beriem yaz, to je 24 plus 4

micaa

Beriem hak 3. rok a raz som bola nutena pokracovat bez vysadenia. Sice som nespinila, ale cely ten 2. mesiac ma neskutocne boleli prsia. Bezne som takyto problem nemavala... Tiez ma lakala predstava mat menzez parkrat do roka, ale neviem ci je to uplne ok. Preco by potom pisali v pribalovom letaku ze 21 dni beries a 7 dni pauza... Asi to bude mat nejaky vyznam...

nina55

smejka...tento napad sa mi nezda prave najvhodnejsi, tvoje telo si potrebuje aj oddychnut nemyslis? brat take tabletky ako cukriky,je podla mna dost nebezpecne...vies vobec ake su to tabletky, a co obsahuju? pochybujem

dancaBB

smejka inac to je celkom dobra stranka...tam ked sa pohrabes v tom fore tak si najdes odpovede snad na vsetko a ani tam nemusis sama pisat..a je to dobre lebo tam odpovedaju 2 gynekologovia a ti asi vedia co hovoria..

dancaBB

adam ale ked berie tabletky tak to neni menzes...to len kravaca lebo nebere tabletky...to su dve uplne odlisne veci

lebo ked beres tabletky tak sa ti az tak velmi nema co precistit lebo sa ti nevytvara vystelka v maternici lebo nenastala ovulacia a maternica sa nemusi pripravovat na uhniezdenie vajicka...ked zena berie tabletky tak berie hormony, a tie hormony akoze klamu telo a telo si mysli ze je akoze tehotne...cize nedochadza ani k ovulacii......kazdy doktor ti povie ze to neni az take potrebne ked beries tabletky...lebo nemas vtedy menzes...

smejka :):)

dancaBB - vdaka za radu...pozerala som na tu stranku a skor nez som napisala otazku,precitala som si na tej stranke o tom clanok, ze lekari robili vyskum a ked tak zeny beru tabletky 2-3 mesiace, teda maju menzes 4 krat do roka vobec to nie je skodlive.... :) celkom ma to potesilo :)