Dnes sa mi druhýkrát v priebehu polroka stalo, že som sa v noci úplne pomočila. Predchádzal tomu sen v ktorom sa mi zdalo, že mi strašne treba, že som došla na WC a proste som sa vycikala. Mám 27 rokov a mám dojem, že v tomto veku, by sa to nemalo stať ani pri takomto sne a už vôbec nie tak, že dôjde k úplnému vyprázdneniu mechúra. Hanbím sa s tým ísť k lekárovi a asi by to bolo ešte priskoro, no bojím sa čo z toho bude a nechcem niečo zanedbať. Inak som úplne zdravá. Máte s tým niekto nejaké skúsenosti? Dík za radu.
Sen s WC a pomočenie
ahoj mne sa to stalo tiez, a to v takej situacii, ze som spala v izbe s kamoskami, ked sme boli v lete na brigade, ja som bola uplne mimo, hned nato som sa zobudila a uvedomila si co sa stalo, oni este spali, tak som vsala a musela ist vsetko oprat-v rukach, aby nic nezistili, nechcela som aby to vedeli, tak som sa vyhovorila ze som mala silny menzes, lebo som aj mala, a odvtedy ked idem spat idem aj dvakrat na wc, a este v tu noc co sa mi to stalo som vypila pivo a asi to to sposobilo a este ten sen ze cikam, a som aj cikala..myslim ze treba len chodit pred spanim na wc a nepit uz ako to tu uz radili..
To sa stáva, nič si z toho nerob. Čo najskôr na to zabudni a všetko bude fajn. No ak sa to náhodu začne opakovať častejšie, tak bež k lekárovi, lebo potom už treba hľadať príčinu toho a odstrániť ju.
aj mne sa to snivalo ked som mala 16 a tiez som si cvrkla ale hned som sa prebudila....a poznam ešte dost ludi ktorym sa to tiez snivalo uz niekedy v zivote...
nemyslim si, ze by si bola chora a potrebovala lekara. Asi sa ti proste chcelo velmi na wcko a nezobudila si sa na to a ten sen tomu dopomohol. Poznam dost ludi, ktorym sa to stalo. mne sa to stavalo ked som bola mala, teraz mavam tiez sny s wc,ale vzdy sa zobudim a odpochodujem si tam. Ries to tak, ze vzdy pred spanim skocis na wc-ko a hadam sa to uz nestane. Pokial sa ti to nestava casto, je to ok.
Aj mne sa stava casto, ze sa mi sniva o wc ale vzdy ma nejako podvedomie nastastie zobudi a nic sa nestane.Ked som bola male dieta v skolke, obcas som sa aj kvoli tomu pocikala, teraz uz nastastie nie... ale stava sa to, ze sa mi to sniva, len ked som prechladnuta alebo ked vecer vypijem vela vody....takze tie ponozky by som aj ja odporucila aa hlavne pozor na krize...a nepit pred spanim radsej viac cez den...
Aj starsi mavaju urologicke problemy. Staci navstivit lekara.
Alebo pred spanim 1-2 hodinky nepit vody. Ak by bol clovek smadny, tak iba tak pol glga vody.
Stava sa, ze clovek si moze vsugerovat, ze je to naozaj, musi sa vymocit a ako moci, moc sa v tom realizuje a premietne si to do reality...
Taktiez stav s mocenim moze byt, ak je zima, chladnejsie. Mozno je na case zacat viac kurit, alebo lepsie sa do postielky obliekat. Dat si ponozky, ci vesticku, alebo tielko pod pyzamo...