Sen s WC a pomočenie

Príspevok v téme: Sen s WC a pomočenie
Martina B.

Dnes sa mi druhýkrát v priebehu polroka stalo, že som sa v noci úplne pomočila. Predchádzal tomu sen v ktorom sa mi zdalo, že mi strašne treba, že som došla na WC a proste som sa vycikala. Mám 27 rokov a mám dojem, že v tomto veku, by sa to nemalo stať ani pri takomto sne a už vôbec nie tak, že dôjde k úplnému vyprázdneniu mechúra. Hanbím sa s tým ísť k lekárovi a asi by to bolo ešte priskoro, no bojím sa čo z toho bude a nechcem niečo zanedbať. Inak som úplne zdravá. Máte s tým niekto nejaké skúsenosti? Dík za radu.

Dariia

055 to nebolo vtipné asi ani netušíš čo je pre ženu v 8 mesiaci udržať moč keď to nieje kde vypustiť. Skús otehotnieť, a pochopíš.

tamarka 1990

Mám 27.r. dve deti a dnešnú noc som mala živí sen, ako som sa pocikala na zastávke keď som bola tehotná. Podobný sen s katastrofálnym následkom /pocikaná posteľ /som mala ako 7 ročná. Nikdy bi ma však nenapadlo že sa o 20 rokov neskôr zas pocikám do postele,pre tak hlúpy sen. Navyše sa staršia dcéra 6 r. na tom dosť zasmiala, že jej sa to už dávno nestalo. Cítim sa tak dosť trápne aj keď viem že nie som jediná komu sa stalo aj vo vyššom veku. Dúfam že sa už nebude opakovať.

Sano K

Je to dávno, ale ako šiestakovi sa mi to stalo a dvakrát v krátkom čase. Tiež som mal sen, že som na WC ale skutočnosť ma zaskočila. Po prvý krát doma som to prežil v pohode. Dve noci nato som sa počúral znovu,ale to už sme boli na spoločnej akcii celá trieda. Proste strašný trapas.

Karin 1999

Dnes skoro ráno opäť ten sen. Bežím domov na WC, stiahnem nohavice sadnem na misu a z úľavou čúram. Potom sa zobudím, s pocitom úľavy, ten však trvá len chvíľu, než si uvedomím že som v mokrej posteli a pyžame,

0vecka

inak podobny sen mavam aj aj dost casto s tym rozdielom ze v nom hladam WC a nikde ho neviem najst a vzdy to chcem opriet niekde na verejnosti ale predtym ako sa stihnem vystat ma niekto vyrusi a potom haldam znova no nastastie ma vzdy niekto vyrusil a este som sa nepostal :)

zdencula

Takze netreba vela pred spanim pit a potom sa ti toto nestane.. Ale viem o com hovoris.. Mojej sestre sa to uz raz tiez stalo.. No ale iba raz, opakovat sa to neopakovalo.. Mozno by som to fakt radsej riesila aj s doktorom, nemas sa za co hanbit

betka86

Ak si pred spaním veľa pila, tak sa to môže stať. Stačí si v spánku blbo zatlačiť na močový mechúr. Ten potom jednoducho povolí.

Kobylka

Naty! ako spomínaš tento tvoj problém vznikol až v dvanástich. Skús sa rozpamätať na deň než sa to stalo prvý krát. Aký bol ten deň pred nehodou. Podla mňa to bolo spôsobené nejakým stresovým zážitkom ktorý sa istou formou opakuje dodnes. Pokiaľ sa ti nepodarí si spomenúť, vyhľadaj psychológa, poprípade sa ho spýtaj aj na možnosť hypnózy. Mala som podobný problém a tiež sa ho nevedela dlho zbaviť až som nakoniec súhlasila z hypnózou a spomenula si na ten zážitok keď sa to stalo prvý krát. Po ďalších dvoch sedeniach zo psychológom tento problém sa už nevyskytol a 10 rokov spávam pokojne a v suchu. Martina má pravdu. Skús aj tú terapiu zatiaľ.

Kycera

Martinka,
skús to, čo som už nižšie radila. Pokús sa s tým popasovať sama. Ak to zvládneš, poradíš si v živote aj s inými vecami. Tá autosugescia je vhodná aj pre Teba. U Teba sa jedná o psychiku. Musíš sa zbaviť STRACHU! Ten je aj psychickým prejavom energetickej nerovnováhy močového mechúra. Držím Ti palce! : )