Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Avon

kajinnka

avon ma velmi kvalitne vyrobky. nedam na tuto kozmetiku dopustit. pouziva ju cela moja rodina dokonca aj priatel si nestazuje. proste som za :)

Ema132

ja pouzivam kozmetiku len od avonu, ci uz dekorativnu alebo kramiky, sampony...proste vsetko...a nedam na avon dopustit, plet mam jemnu ako babatko:) mozem ti odporucit vyrobky planet spa, proste genialita...aj ked mam citlivu pokozku...aaa proste vsetko dobre:) najnovsie som si objednala tu novu vodeodolnu spiralu a vcera na kupku nepustila ani trosku:) takze len a len chvaly:)

kaktuska

Ich sampon proti lupinam je jednym z mala ktory mi pomaha uz pouzivam len ten kedze sa da kupit vo velkych celkom vyhodnych baleniach.

lucisek

znacka fajna ale nesadli mi krémy, dostala som lišaj a mala som taku suchú pokozku...a taktiez mamina pouzila jeden krem na vrasky a cela tvar jej z toho opuchla...kremy by som neskusala

srnka222

je to super kozmetika. kopec veci pouzivam a nestazujem sa, prave naopak. som velmi spokojna s kvalitou vyrobkou :) odporucam kazdemu (nie som avonlady)

ewinka

ja som tiež spokojná ss touto znackou.... pouzivam odtial ovela viac vyrobkov.. ako u jeho konkurenta... oriflame :)
telove spreje, potom taky kremik, krem na ruky... atd.. :)