Máte skúsenosti s touto znackou ?
Avon
:D ale prečo to porovnávať práve s Oriflame? prečo to neporovnávate napr. s Niveou alebo Dove... :D
inak to porovnanie..ja si myslim ze avon ma tiez ovela kvalitnejsie vyrobky ako oriflame...hovorim z vlastnj skusenosti..a tiez je mi avon aj ovela sympatickejsi,ci sa to uz tyka vzhladu katalogu alebo obalu vyrobkov:))
ja mám rada radu výrobkov Planet spa je super hlavne maska na tvár
aj ja mam rada produkty z avonu, velmi casto si odtial objednavam kozmeticke vyrobky, ale su tam samozrejme aj veci, ktore mi nevyhovuju, napriklad urcite druhy samponov alebo vonaviek a co sa mi tam nepaci je vacsina z ponukanej bizuterie, s ostatkom som velmi spokojna
mňa len zaujímalo, na základe čoho tá Inkaa posúdila, že Avon je lepší a prečo to porovnávala práve s Oriflamom... :)
oriflame je zasa podla mna lepsi ako avon a to ani nie som avonlady a ani oriflamlady:D len viac mi sadol oriflame...je to asi fakt individualne...ale u mna vyhrava oriflame...
Ikaa: na základe čoho súdiš, že je kvalitnejšia ako Oriflame a prečo ju porovnávaš práve s Oriflame? :)
presne planet SPA su uzasne, hlavne olivovy krem, lepsie nic ani neexistuje, dokonca moj priatel si ho velmi chvali, a to sa neznasa kremovat :D