Prasačia chrípka – marketing strachu pre zisk

Príspevok v téme: Prasačia chrípka – marketing strachu pre zisk
novota

Pozrite si:
Prasačia chrípka – marketing strachu pre zisk
-odkaz odstránený- ... 8&Itemid=1

Čo je terorizmus ?
Odvodené od slova Terrere – latinsky vydesiť, postrašiť.
Čo je farmako-terorizmus ?
Desenie a strašenie vykonštruovanou pandémiou, za účelom expanzie biznisu s proti-pandémickými farmakami.

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) svojím členským štátom (lebo nie celá zemeguľa podporuje túto ortodoxnú a farmáciami riadenú ustanovizeň) vyhlásila pandémiu prasačej chrípky, alebo inak pomenovanej aj chrípky typu A.

Váš strach urobí niekoľkých ľudí v dnešnej stagnujúcej ekonomike veľmi bohatými
Tamiflu (oseltamivir phosphate) je antivirózny liek povolený na liečenie nekomplikovanej chrípky typu A a B u ľudí od 1 roku života. Je taktiež povolený ako prevencia u pacientov starších ako 13 rokov. Patrí do skupiny protichrípkových liečív, nazývaných inhibítory neuraminidázy (neuraminidase inhibitors), alebo blokátorov neuraminidázy, virálneho enzýmu, ktorý umožňuje vírusu chrípky napadnúť bunky dýchacej sústavy.

Podľa Associated Press finanční analytici odhadujú v blízkej budúcnosti zisk z predaja Tamiflu v hodnote okolo 388 miliónov amerických dolárov– a to aj mimo pandémie. Mnohé farmaceutické firmy, ako napríklad Gilead Sciences Inc., Roche, GlaxoSmithKline, sa tešia rýchle rastúcim akciám po každom zvýšení stupňa pandémického ohrozenia a majú ešte väčšiu vidinu zisku, dúfajúc, že vyhlásená pandémia potrvá čo najdlhšie. Prasačia chrípka je veľmi pohodlnou cestou pre vlády na to, ako sa zbaviť miliónov Tamiflu v cene niekoľkých
miliárd dolárov. Tie boli zakúpené na boj proti vtáčej chrípke. Americká vláda napriklad zakúpila 20 miliónov dávok v cene 2 miliárd dolárov a v októbri 2005 britská vláda zakúpila 14,6 miliónov dávok. Roche, výrobca Tamiflu, potvrdil, že spotrebná doba týchto antivirotík je 3 roky.
Akonáhle medicínske ustanovizne v spolupráci s ministerstvami obrany vyhlásili stav ohrozenia, 25 percent (cca 12 miliónov dávok) Tamiflu a Relenza (podobný liek) bolo uvoľnených zo štátnych skladov. Buďte si ale vedomi, že okrem toho, vyhlásený stav ohrozenia znamená aj to, že do istej miery môžu byť používané aj neoverené a nepovolené testy a liečivá. Väčšina vlád západných krajín je natoľko skorumpovaná farmaceutickými korporáciami, že sa neštítia použiť ani takéto mengeleovské praktiky. Čo vy na to? Dokážete sa ubrániť? Dokážete ubrániť svoje deti?

Tamiflu je plná vedľajších účinkov, vrátanie rizika úmrtia
Uvedomte si prosím, že Tamiflu NIE JE BEZPEČNÝM LIEKOM. Má vážne nebezpečné vedľajšie účinky, vrátane kŕčov, delíria a delúzií a je zaznamenanýchnajmenej 14 úmrtí detí a tínedžerov z následkov neuropsychiatrických komplikácií a infekcií mozgu. Japonsko zakázalo Tamiflu v roku 2007.

Pravda o Tamiflu vyšla čiastočne najavo, keď v roku 2007 FDA konečne začala vyšetrovať viac ako 1800 oznámení o vedľajších účinkoch, ktoré neboli predtým výrobcom deklarované.

Viac na:
-odkaz odstránený- ... 8&Itemid=1
---------------------
Sekcia Prasacia chrípka A (H1N1) www.zdravie.sk
Prasacia chrípka – 10 vecí, ktoré by ste mali vedieť www.zdravie.sk
Prasacia chrípka - strucne popisana choroba - www.zdravie.sk

bublik

stopka, a kto ich podla teba defenestruje, nas zaspaty narod? drviva vacsina slovakov sa nezaujima o nic ine len o to co im strcia pod nos v spravach a jojke alebo na markize a aj vtedy automaticky uveria vsetkemu co vidia a hlbsie sa o nic nezaujimaju. aj keby sa verejne (tym myslim v mainstreamových mediach)priznalo ze prasacia chripka je jeden velky podvod a ze vakciny ci tamiflu su nebezpecne, tak si ludia len povzdychnu a zanadavaju si na skorumpovanu vladu ci zdravotnicke institucie a to je tak vsetko.

stopka

Rád by som počul vyjadrenie MZSR, Úradu verejného zdravotníctva či Slovenskej kancelárie WHO na obvinenia vznesené na www.theflucase.com . Ak je pravda to o čom sa tam píše môžu vyššie uvedené organizácie očakávať defenestráciu storočia.

novamedicina

Histórii a vedeckým súvislostiam chrípky som sa, predovšetkým v kontexte paniky A H1 N1, venoval v predošlom článku o “bravčovej hystérii.” Dnes by som si na mušku zobral skutočnosť, čo sa pod pojmom chrípka z pohľadu germánskej novej medicíny skrýva. Chrípka = influenza je názov talianského pôvodu. Talianskí lekári v 18. storočí zistili, že dané ochorenie je aktívne predovšetkým v zimných mesiacoch roka, lekári ju preto nazvali "influenza di freddo" = vplyv chladu.

Z pohľadu GNM však u tzv. chrípky hovoríme o viacerých biologických zmenách, ktoré môžu byť kombinované, zároveň sa môžu objaviť aj samostatne u dotyčného. Najčastejšie sa “chorobné symptómy” dotýkajú priedušiek, hrtana, respektíve sliznice nosa, nosových dutín. Pre lepšie pochopenie chrípky GNM ide do detailov, pretože biologickú zmenu toho, či tamtoho orgánu – tkaniva, v závislosti od biologických zákonov, spôsobuje iný typ konfliktu.

Všeobecne platí, že spúšťačom napr. nádchy a typických chorobných príznakov nosovej sliznice sú nasledovné konfliktné okamžiky: Nenávidím ten studený suchý vzduch, Ochladzuje sa, nie je to nič pre mňa, Obávam sa, že prechladnem, že sa nakazím, Chcem sa vyhnúť tečúcemu nosu atď.

Presný konfliktný prežitok závisí od postihnutého orgánu. Jej príznačným znakom sú nepríjemné príznaky v postkonfliktnej fáze ochorenia, čo je sprevádzané aktivitou vírusov zabezpečujúcich optimálnu regeneráciu poškodeného tkaniva.Vírusy nie sú príčinou ochorenia, ale sú aktivované imunitným systémom v regeneračnej fáze, zároveň ich aktivita počas hojivej fázy je regulovaná telesnou teplotou organizmu.Z hľadiska užívania príslušných vitamínov je možné organizmus na telesnej úrovni posilňovať, aby bolo menej náchylné voči konfliktným prežitkom vyvolávajúcim “chorobnú zmenu”, prípadne zmierňovalo dopady konfliktu na symptomatickej úrovni.

Presnú typológiu konfliktov rozoberám nižšie:

Nosová sliznica a nosové dutiny

Riadiace centrum: kortex, mozgová kôra veľkého mozgu

Biologická funkcia: sliznica, vrchná vrstva pokrývajúca nosovú dutinu

Typológia konfliktu: konflikt z odlúčenia, odpútania, oddelenia, vymedzenia odmietnutia vo vzťahu k nosu, čuchu

Emocionálna náplň konfliktu: vystavený konfliktu v súvislosti s nosom, pachom, zápachom, mne tá vec akosi smrdí…, je mi zle z toho pachu, nenávidím to…nechcem mať zas nádchu, potom mávam nepríjmene poznačenú sliznicu, nenávidím, že si musím v kuse nos utierať…, nenávidím pach tej chémie, ide zima, nemám ju rád.., nos mi zmrzne

Symptómy v konflikt-aktívnej fáze: nekróza, úbytok buniek tkaniva vnútornej ektodermálnej výstelky sliznice, stenšenie tkaniva, nekrváca, sprevádza pocit suchosti v nose, strata čuchu

Názov ochorenia: úbytok buniek tkaniva vnútornej ektodermálnej výstelky sliznice

Symptómy v post-konfliktnej fáze: znovuvýstavba cez opuch, upchanie nosa, hlienotvorba, iritácia, možnosť krvácania, svrbenia

Názov ochorenia: rhinitis - zápal nosovej sliznice, sinusitis-zápal nosovej dutiny, hojivú fázu nesprávne vykladajú aj ako alergiu

Biologické posolstvo-zmysel “ochorenia: zlepšenie priechodnosti kanálikov, zvačšenie jej priemeru

Sliznica priedušiek

Riadiace centrum prieduškovej sliznice : kortex, mozgová kôra veľkého mozgu

Biologická funkcia: presun vzduchu priamo do pľúc

Typológia konfliktu: revírno genitálny konflikt

Muž pravák : prvotný revírny, genitálny konflikt

Emocionálna náplň konfliktu: konflikt strachu, strachovania sa o revír, moje územie je vystavené nebezpečenstvu, bojím sa o to, čo je moje, čo patrí mne, je možné, že to stratím, čo je moje.., bojím sa o moje zdravie, bol som vystavený azbestu…

Žena ľaváčka : prvotný revírny, genitálny konflikt

Emocionálna náplň konfliktu: konflikt úľaku, strach, stav pohotovosti na území, v hniezde, som vyľakaná, bola som svedkom útoku, zaútočili na mňa, mala som nehodu, moje dieťa je v ohrození, zľakla som sa následkov, symptómov ochorenia.

Symptómy v konflikt-aktívnej fáze: vredovosť sliznice priedušiek za účelom zvačšenia priemeru

Názov ochorenia: ulcus prieduškovej sliznice, vredy

Symptómy v post-konfliktnej fáze: zbovubudovanie, opuch sliznice, zápal sliznice, biely penovitý hlien

Názov ochorenia: influenza, bronchitída, chrípka, v hojivej A a B fáze pneumonia – zápal pľúc, priedušková atelektázia, kvôli hlienotvorbe sa priedušky nedokážu naplniť, v epileptoidnej kríze pneumotická lýza, rakovina priedušiek, karcinóm priedušiek

Biologické posolstvo-zmysel “ochorenia: zvačšenie priemeru priedušiek, aby sa dýchalo lepšie, aby sme boli schopní hlasnejšieho kriku v prípade ohrozenia, vyčuchania nepriateľa

Sliznica hrtana

Riadiace centrum sliznice hrtana : kortex, mozgová kôra veľkého mozgu

Biologická funkcia: umožnenie motoriky, vydávania zvuku, umožnenie nádychu

Typológia konfliktu: revírno genitálny konflikt

Muž ľavák : prvotný revírny, genitálny konflikt

Emocionálna náplň konfliktu: konflikt strachu, strachovania sa o revír, moje územie je vystavené nebezpečenstvu, bojím sa o to, čo je moje, čo patrí mne, je možné, že to stratím, čo je moje..,

Žena praváčka : prvotný revírny, genitálny konflikt

Emocionálna náplň konfliktu: konflikt úľaku, strach, stav pohotovosti na území, v hniezde, som vyľakaná, bola som svedkom útoku, zaútočili na mňa, mala som nehodu, moje dieťa je v ohrození, zľakla som sa následkov, symptómov ochorenia.

Symptómy v konflikt-aktívnej fáze: vredovosť sliznice hrtana za účelom zvačšenia priemeru

Názov ochorenia: ulcus hrtanovej sliznica, vredy

Symptómy v post-konfliktnej fáze: znovubudovanie, opuch sliznice, zápal sliznice

Názov ochorenia: laryngitis, zápal hlasiviek, hrtanový edém, karcinóm hrtana, rakovina hrtana

Biologické posolstvo-zmysel “ochorenia: zvačšenie priemeru priedušiek, aby sa dýchalo lepšie, tichšie

Užívanie antibiotík len pozastavuje a predlžuje liečivú fázu ochorenie, zároveň liečebná fáza neprebehne optimálne.

Chrípke zdar!

www.gnm.webnode.sk

allan764

cele zdravotnictvo je jeden velky marketing. Medzi 100 doktormi je mozno 1 skutocny doktor, ktory si vybral toto povolanie s cielom pomahat ludom. Preco myslite, ze sa cely svet snazi ututkat informacie o ludoch, ktori prekonali HIV alebo rakovinu? Takych pripadov je nespocetne vela a cez to vsetko Vam lekari budu tvrdit, ze to je klamstvo. Viac zarobia, ak Vas budu udrziavat nejakymi velmi drahymi liekmi pri zivote, nie ak Vas vyliecia.

karioll2

novota
pre laika nie je nic horsie ako polopravdy,ktore produkujes
okrem ineho antivirotika sa nepouzivaju preventivne a pod
podla mna by si mal zazalovat cinanov ze produkuju vela ryze a nechutne na tom zarabaju