hm no ako uz som raz pisal ale nejako som sa zatim nic nedozvedel tak to sem hodim este raz .....ako proste mam uz 16 rokov a absolutne nestriekam ...ako ani ked som sam ani s babou proste vobec.....neviete poradit ze ako preco to je a ci s tim mozem daco robit ?????
nestriekam .poradte pls
Pri masturbacii mysli na muzou.
ak nestriekas ale len to steba vytecie tak je to v pohode.. ak to z teba ani nevytece tak si poriadny chuj ze sedis doma za pc..
Co sa pytas blbosti. Ja viem velmi dobre, preco nechces ist doktorovi. Ty nemas seriozny zaujem vyriesit tvoj problem, ty by si bol ochotny pit radsej vyvar z hnoja, ktory by ti tu nejaky zasluzily umelec odporucal. Tak ti treba, ked to potom nevyriesis. K zdraviu musis pristupovat uz ako chlap, mas 16, maminka ta donekonecna nebude vodit k ujovi doktorovi. Ked vies ist vecer opijat sa von s kamaratmi, nauc sa aj postarat sa sam o seba.
a ine riesenie jak urolog (a rada od zakys) nevie niekto
ti si iný prípad :)
toto som ešte nepočul ale mal by si ist k temu urologovi mozno mas pricviknute gule a všetko sa ti hromadí :)
dobre skusim nejaku normalnu radu keby som bola chalan asi by som sla k urologovi alebo sexuologovi asi...:-)) asi mas mozno poruchu alebo nieco neviem
musis pit vela zakysanky