Moj partner ma problem s polohami

Príspevok v téme: Moj partner ma problem s polohami
kasenka

chalani poradte mi, je to vobec mozne? Moj priatel, ked mame polohu na konicka - ja na nom - tak sa nespravi. Takisto ked som mu to robila ustami, tak sa nespravil. Ako to?? Ja sa zacinam citit ako totalne neschopna milenka, robim nieco zle? Je mozne ze sa on nespravi len pre to, ze ja robim nieco zle?? Nechapem to a trapi ma to... stalo sa vam to niekedy uz?

olog

to kasenka, robis chybu.. poznam to a prave preto nemam rad tuto polohu, musis sa sustredit len na jeho penis, nesmies zatazovat jeho mysel inymi vecami, napriklad sa on neopieraj, snaz sa co najmenej on opierat stehnami, nech je uvolneny, nech ho nic netlaci.... to je za prve.. a za druhe ked to robis tak to musia byt plynule pravidelne pohyby, nesmies ist raz rychlo a raz pomaly, raz divoko a raz pomalicky, rob to tak aby bolo tebe dobre a maj na pamati ze to ma byt pravidelne a dbaj na to aby sa tvoj partner mohol v klude sustredit len na svoj penis... a to iste pri oralnom styku... pravidelne, kludne pohyby.. a bude to ok

lululu

Ja polohu hore tiez moc nemusim. Neviem ci som drevo alebo co ale je pre mna dost namahava :-) myslela som si, ze ked budem mat lepsiu kondicku tak to bude ok, ale ani viac sportu tomu nepomaha. Mozno to je prave tym ze sa tiez dobre necitim ked ma vidi chlap ako sa na nom natriasam a on si len lezi, sem tam nieco urobi s rukami :-) pride mi to take zvlastne, preto mam najradsej polohu z boku :)

lilly

ja tuto polohu akosi tiez velmi neoblubujem... jednoducho sa pri nej nedokazem uplne uvolnit a navyse ked vam je teplo, cele stehna mate potom mokre... to naozaj maju vsetci muzi tak radi tuto polohu? co hovorite na klasiku - zena dole, muz hore... hm?

ahmed

ja mam prave opačný problem...spravim sa aj ked je moja na mne, ja na nej, aj ked mi to robi ústami...radšej by som bol keby som sa spravil vždy, ale o niečo neskor...stačilo by keby to bolo vtedy ako ona:-))) optimista že:-)

slobodnik

mám priateľa, ktorý je už 30 rokov na vozíku. Chcem sa s ním milovať, ale neviem ako. On má niečo obľúbené, ale rada by som aj zmenu. Prosím, vie niekto poradiť? Ďakujem.

gomez

2 brunca:

keby ste vy dievčatá vedeli, ako túto polohu muži milujú: ako had - leží a predsa ide. Takže keby sa koník každej páčil to by bolo sveta žiť.