Nemestim ho do nej

mikinka

ja mam podobny problem ale u mna je to ine ,niesom panna mala som 4 chalanov s jednym som sexualne zila 2 roky a teraz mam noveho a jednoducho to dnu neslo ma ho doost hrubeho...nechapem je to dost trapne a neviem ako to riesit lubrikacny nepomohol

tip

Podla mna alkohol moze byt na vine, lebo vysusuje a zena moze stratit vlhkost, ktoru potrebuje, aby ju to nebolelo a aby si ju neporanil vo vnutri a aby sa dalo vobec dostat na spravne miesto.

ellyy

pokial je panna je to uplne normalne rozhodne by som netlacila na pilu...ale isla uplne pomalicky na to...podla toho co pises tak sa mi zda ze ste na to isli prilis skoro...skuste sa najprv spoznavat hrat sa vselijake hry ako zaviazete si oci a navzajom sa dotykate a hladkate a vnimate pocity partnera co a ako ho vzrusuje...je to neskutocne vzrusujuce a uvolnujuce...skuste take hry sa hrat aspon dva tyzdne my sme sa tak s partnerom hrali pol roka:-D:-D potom pomaly prstovanie zo zaciatku to mozno bude boliet aj mna to trochu bolelo ked mi tam chcel dat jeden prst ale ked to zo zaciatku nejde znamena to ze sa jej este treba povenovat a uvolnit ju a len velmi velmi pomaly ist pomalicky dnuka tak to roztahovat treba aspon dva tyzdne a potom pridavat druhy prst...:-)) ziadne rychlo rychlo priatelka je z toho urcite nervozna ale vsetko si vyzaduje cas takze ja by som toto odporucila a potom az sex...a ked toto nebude zaberat ked na to takto postupne pojdete a budete to roztahovat az potom by som sla za gynekologickou...

baba jaga

no mala by sa uvolnit, nech uz ju to akokolvek boli, to casom prejde, ked si zvykne a budete to robit castejsie. skus jej tam dat lubrikacny gel.

kepke

No, ona moze tvrdit, ze nie je nervozna, pritom podvedome moze byt a jednoducho to neregistruje.
Ak ma blanu, tak to moze byt aj preto (ak ste ju este nerozrhli prstami), alebo potom este to, ze je priuzka, ale to sa stava veeelmi ojedinele, takze to by som tu do uvahy nebrala.

moniqa87

to je cisto psychicky blok, alebo ak je panna, tak moze mat velmi pevnu blanu, to by jej ale uz musel odstranit gynekolog, inak to o nicom inom ako o psychike nemoze byt, posva je totiz pruzne svalstvo a je stavana tak aby tadial presla aj hlavicka dietata... takze, bud nie je skutocne tvoja partnerka tak v pohode ako sa tvari, alebo ma silnu panensku blanu, tak nech ona sama posudi a navstivi lekara