Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pohovor

sway

kamila987,
ved to je velmi siroky pojem.Ja,ale myslim,ze v tvojom pripade pojde o to viest skupinku financnych poradcov alebo poistovakov,pricom sama budes musiet uzatvarat zmluvy.Keby islo o normalnu sales poziciu v dobrej firme,nepytala by si sa.Rovnako zistis aj podla poziadavkov zamestnavatela.

kamila987

dobry den, aj ked tema je o inom skusim sa spytat- som pozvana na prac. pohovor na miesto "manazer obch. skupiny", nemate niekto nahodou skusenost s takouto poziciou? neviem totiz, co tato pozicia obnasa a nerada by som stracala cas s nicim ako "obchodny zastupca" pripadne nejaky "financny poradca". ak by niekto vedel, ozvite sa prosim. dakujem

emiik

no presne s tymto OVB som sa stretla..nieje to stale o tom,ze vamprednasaju o komunikacii a stale hovoria vlastne len okolo a nic k veci??

junita

Fakt dakujem za reakcie. Originaly by som z ruky urcite nedala. Ved to sa mi nezdalo naco je komu maturitne vysvedcenie ked vysokoskolsky diplom je dokladom ze ma clovek maturitu. Je to ratingova spolocnost ktora spolupracuje s OVB. Ja ani neviem ako by som si mohla tu spolocnost preverit, ako sa to robi?

emiik

ja som sa tiez s tym stretla..islo o nemenovane "podnikatelske centrum" bolo ans tam dost vela a stale to vypadalo akokeby nas zaskolovali, no pochybujem ze chceli zamestnat vsetkych...ked si zacali pytat taketo veci plus kopiu s kartickou bankoveho uctu(???)som sa na to vykaslala, over si ci ide o doveryhodnu spolocnost...

jajaja295

suhlasim s predoslymi prispevkami ze kopie by od teba nemali ziadat ak ta nechcu zamestnat a urcite im nedavaj originaly

sway

Na pohovore by to ziadat nemali,pokial sa ta,ale rozhodli zamestnat,potom sa nosia doklady o najvyssom dosiahnutom vzdelani a zamestnavatel si necha kopie.(ale zase plati,ze niekde vyzaduju,niekde nie)