Neries!

Príspevok v téme: Neries!
crazynka:)

Ahojte baby. Tu na tejto stranke sa uz o prsiach popisalo strasne vela. Jedni sa stazuju, ze ich maju velke, druhe male... Ja vam chcem len povedat, budte spokojne s tym co mate. Prsia nie su to najdolezitejsie na svete. Ak vas pre ne nechce nejaky chlap tak je to somar. Normalny inteligentny muz si na vas predovsetkym vsima vasu osobnost, inteligenciu, sarm... Tak hlavu hore a usmev na tvar. V poslednej dobe som vela citala o zenach, ktore prisli o svoj prsnik. Je to strasne, bolestive a to, ze sme zdrave a riesime male a velke prsia mi pripada ako malichernost. Budte spokojne s tym co mate a budte radi, ze nemusite riesit nejake nadorove ochorenie. Ja som si uvedomila, ze zdravie je naozaj viac nez dolezite a dufam, ze aj vam som dala chrobaka do hlavy. Krasny den dievcata:o)

lole

marat-chlapi maju prsia iba ked maju nadvahu. ak je to aj tvoj pripad, tak by si mal schudnut, tym by sa ti prsia dostali do normalu. ak mas vsak take prsia a nie si tucny, tak by si mal ist za lekarom.

marat

Ja som chalan ktorý ma dost velký problém mám o nieco vecsie prsia ako mojí kamaráti raz domňa jedna moja spolužiačka podpichla aby som si ich skusil zmerat podla casopisa a povedal jej že čo a ako že ona mi pomože vybrat podprsenku spociatku som sa tomu vyhýbal a smial ale ked som sa zmeral tak velkost mojích kosíkov ak sa to dá tak nazvat bola 85b tak neviem čo by som mal urobiť skusil som si par krat sestrinu podprsenku a sedela dpbre bol to celkom fajn pcit hned som si isiel zabehat a ono sa to nedalo porovnať podla vás mal by som to niekomu povedat a kúpiť si podprsenku je to dost trápne ale potrebujem pocut aj iný názor mám pocit že mi tie prsia dost zavadzajú prosím poradte

crazynka:)

mimuska, som velmi rada, ze to s tebou dopadlo dobre. Mas pravdu, az vtedy ked ide o zdravie clovek zacne chapat niektore veci. Moja kamaratka mala teraz podobny problem, tiez to s nou dopadlo dobre ale ten strach..nieco neskutocne.

mimuska

ja som tiez mavala depky, ze mam male prsia. dokonca som sa kazdy vecer modlila, aby mi aspon o cislo narastli. a viete, co sa stalo? narastol mi 4 cm nador. tie 4 tyzdne, co som cakala na vysledky, ci bude zhubny alebo nie, som si uvedomila, ze vobec nie je dolezite, ake mam prsia velke, ale ze su zdrave. bol nastastie nezhubny, tak mi ho vyoperovali, tym sa maly prsnik este zmensil, ale som stastna, ze vobec nejaky zostal. Tak budte radi, ze mate zdrave prsia a ze vobec nejake mate, aj ked len malinke, lebo ked vam bude hrozit, ze mozte o ne prist, zrazu zistite, ako ich mate radi.

katika88

Mas pravdu ja si tiez myslim ze sa treba tesit ked nam zdravie sluzi a nie vecne sa zaoberat velkostou poprsia.Normalnemu chalanovi je aj tak jedno ake ich mas.