baby neviem ci ste tu nejake ako ja, napisem to rovno, take hlupe ako ja, co si kupite nejake oblecenie s tym ze bud schudnete, alebo sa vam to paci a predsa nie je to az take drahe tak preco si to nekupit aj ked to nebudete nosit casto... dnes som upratovala skrinu a naratala som 10 veci ktore som na sebe NIKDY nemala, pricom na 4 je este vysacka a zo zvysnych je len odstrihnuta... neviete co s takymi vecami? su uplne nove, nemam nikoho komu ich darovat, take starsie obycajne dame aj susedom, novsie amodernejsie sesterniciam, ale tie s vysackou, neviete ci nie je nejaky secondhand ktory vykupuje od ludi veci? aj ked za polovicu co stali? diky za odpoved...
co s novym, nenosenym oblecenim?
pre smejku:
Ja som sa najskor zaregistrovala na -odkaz odstránený-, lebo tie mimiaukcie patria k tomu, je to sice ako zvlast stranka, ale predavaju tam registrovani na mimibazari. Tak neviem,ci sa da rovno registrovat iba na mimiaukcie. Ked sa zaregistrujed do mimibazaru, automaticky sa mozes prihlasit aj na mimiaukcie s tym istym heslom.
Za aukcie si zaplatis - napravo dole je napisane - kupit balicek extra aukcii, vyberies si, kolko aukcii chces, alebo, ked sa prihlasis a das si platene clenstvo, tak v ramci jeho moznosti mas urcity pocet aukcii tyzdenne zadarmo. Pripadne sa zaregisturj na to mimibazari iba a tam si mozes tie nafotene veci vlozit na predaj aj ked nic nezaplatis, tzn. ze nebudes mat tzv. hviezdicky, co maju plateni clenovia, ale predat veci mozes a uvidia ich vsetci, aj ked si neplatis clenstvo.
Dufam, ze som to napisala aspon trosku spravne :))
CMu_Q a prosim ta ako to na tej stranke funguje lebo sa tam nejako nedokazem zorientovat... dakujem
predaj to cez net napr. bazos.sk, predaj.sk, aukro.sk...
nafot ich a daj na stranku babybazar.sk a tam si ich moze niekto kupit
predaj ich na aukciach, napr. -odkaz odstránený- .... ja tam predavam aj nosene, aj taketo nove veci (o ktorych ty pises) a peniazky sa mi z polovice vratia.... :)
no tak toto akoby si vravela aj o mne... hovorim si ved to neni take drahe, tak to aj kupim, no a potom to mam v skrini a stane sa mi , ze to zahadzem inymi vecami a jednoducho na to zabudnem...alebo len tak z rozmaru kupim...no co to sme my zeny... alebo si to obleciem raz a potm uz nechem, lebo sa mi to nepaci alebo preferujem ine veci... len dost blbe, ze ked to kupujem, je to uzasne a o tyzden ma to uz nebere a zbytocne to visi v skrini...ja mam zse vyhodu , ze moja sestra je ako ja chuda ale zase ona je mensia a aj starisa cize niektore veci uz pre nu nie su vhodne...
Huh, tak toto sa uz stalo aj mne :-/. Aj ja mam take veci, co ti na jednej ruke spocitam, kolkokrat som ich mala na sebe.
Stalo sa mi, ze som si nieco kupila, v obchode mi to prislo fajn a potom ma to nejako iritovalo (mam taku averziu voci urcitym latkam, ale ani sama neviem presne specifikovat) a potom som si to raz, dvakrat dala a dovidopo. Cize temer uplne nova vec z obchodaku, ktoru by mozno ine dievca nosilo fest a furt.
Ja som rozmyslala, ze ich v lete schytim a odnesiem do detskeho domova... lepsie, akoby mi to tu malo stat. Snad by sa aj tie deti potesili, ved vravim, su to temer nove veci a ozaj pekne, iba ja ich nemozem nosit.
To co si pisala ty, ze schudnut do nich, ved to sa este moze stat, ide leto :D.
Ak su ti male tak ina moznost ako ich darovat, alebo predat nie je, a ak su ti velke, tak ty vies, ako ti sedia, mozno nemusi byt vsetko uplne na mieru :).
A tie, co mas este s visackami by som sa tiez spytala v tom secondhande, ci by ich neodkupili, popripade sa spytaj svojich znamych a kamosiek, ci by ich nekupili. Ja do secondhandov nechodim, ale viem, ze sa tam daju najst aj veci s visackami!! Cize ktore este neboli nosene. Oni by ti to isto odkupili.