Mám problám po stolici mi ešte vyteka a musím si vytierat viackrát.Čo to može byť? Je to veľmi nepríjemné.Ďakujem.
zvierač konečníka
da sa to operovat laserom ,je to celkom setrne,detralex je zaklad,dlhodobo.
stravu ma dufam v pohode(dostatok vlakniny) a pitny rezim tiez
bol som u lekára,ževraj su to vnutorne hemeroidy uz som douzival detralex aj čípky a stale je to také isté.Ked sedim po stolici je to v poriadku,ale ked chodím tak vyteká a strasne svrbi a páli pokym si konecnik zasa nevytriem.
hmmmmmmmm vyteka vzdy po stolici mám zapálenú pokožku vždy sa musim sprchovať .už som to mal pred 5 rokmi a bol som s tym u chirurga niečo mi zoškrábaval vo zvierači a pomohlo to bolo to bolestivé,chcel by som keby niekto vedel na to prírodný recept,močenie v bylinach alebo podobne..ďakujem.
vyteka?alebo mas zbytky.mozes sa poradit s lekarom.niekedy staci upravit stolicu.ak je moc riedka,moze byt priznak crevneho ochorenia, ak mas aj ine symptomy, ako bolesti, naduvanie, prehananie tak urcite chod k lekarovy.moze ist o zapalove ochorenie criev a preto je stolica riedkaa neda sa uplne konecnik vyprazdnit.mas aj bolesti v okolo konecnika?je to opuchnute?
nik nevie? snáď chirurg.......pls.......