Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PROBLEM na PC

Príspevok v téme: PROBLEM na PC
grnc

ahoj potrebujem surne poradit,chcem sa obratit hlavne na tych,ktorych sa dobre vyznaju v pocitacoch.
Potrebujem nevyhnutne vytvorit jedno video na WINDOWS MOVIE MAKER,lenze zapne sa mi tento program robim nieco s nim 30s a potom sa mi tento program vypne ked ho zapnem znovu a znovu tak sa zas a zas vypne a nic sa neulozi,potom sa to vypina aj po chvilocke-5 az 10 sekund.

Musim to video spravit,co mam robit aby to slo?kde je chyba?uz som ho aj vymazala a stiahla znovu z netu ale stale to nepomaha.u znamych-cize na inom pocitaci to video nemozem urobit lebo to bude prekvapenie...
Dakujem.

Babeskin13

Ahoj!orezala som obrázky ale aj tak mi to vipína stále...leze mi to na nervi uz musím mať prezentacku hotovú a neda sa mi to dokončiť lebo pohnem niečím a hned mi naskakuje že sa to musí vypnuť:(prooosiim surne potrebujem pomoc!:(:(Ďakujem vopred:(

zabicka1611

mne to tiez robilo....vies co skus? ak mas obrazky velkeho rozmeru tak ich zmensi..a ked uz zacnes to video robit tak kazdy krok co urobis si hned uloz...bude to sice trvat dlho ale urobis ho...a hlavne pevne nervy....inak s tym nic neurobis...jedine preinstalovat cely system, musela by si si zalohovat vsetko co mas v Pc a to instalovanie noveho Windowsu zaberie tiez dost casu!! :)
dufam, ze som pomohla :))