mam otazku hlavne pre chalanov. kedy je podla vas sex skvely? a kedy si poviete, ze tak toto bolo dobre, pripadne uplne o nicom? Vyvrcholite aj vtedy, ked podla vas sex nestal za to?
kedy je sex skvely?
ano je to pravda muz moze dosiahnut orgazmus aj ked sa mu to nepaci a dokonca aj ked nechce ale 6 nasobne slabsi ako u zeny
sex je skvely v tedy ked je spokojne te neznejsie pohlavie,ale zalezi to aj na typu muza,kazdy to ma rad inac,ako som spomenul v pred.teme.tak ked budete skusat nove veci,nove polohy,a nebude to stereotipne,tak si myslim ze stale bude uzasny.
Pre:
Optimista_dozaista
skuste si dat prestavku,Ty si urcite mila atraktivna,rozumna dama,viem to usudit podla ostatnych tvojich prispevkov :),tak si nemyslim ze je problem v tebe.dajte si oddych,mozno nevladze a tak sa nevie dobre sustredit.sksute navnadit atmosferu.robte sa navzajom,majte dlhu predohru,to fakt pomaha.Prosim skuste to!
to seven: pomoc, moj chalan po pol hodine po ejakulacii nema vobec zaujem o sex. viackrat som sa ho snazila navnadit na dalsie kolo, ale on sa tomu branil. raz sa mi ho podarilo navela navela prehovorit, ale to som musela cele to druhe kolo vykonat oralne a rucne-strucne. Povedal mi, ze to druhe kolo bolo lepsie ako to prve a bol v uzase, ake to bolo skvele. Napriek tomu som s nim nikdy nezazila milovanie, kedy by sa behom noci urobil aspon 2-3-krat. Nehovoriac o tom, ze velakrat lezim neuspokojena a frustrovana. Zacinam mat mindraky, ze nie som dost pekna a pritazliva, ked to spachame vzdy len raz.
Stoji fesak, stoji rozum:-)
Sex ci milovanie - zakazdym to stoji za to. Fakt je ten, ze priemerny chlap moze vyvrcholit za noc aj 4-8x... Povedal by som skor, ze ak ma byt este pouzitelny aj na druhy den, staci 1-2x. Problem je v tom, ze chlap je do sexu tahany nardzanostou a po vyvrcholeni nadrzanost opadne a vytraca sa rychlo aka kolvek chut dalej (absolutna momentalna strata zaujmu o sex - trva priblizne 15-30min - potom je schopny pokracovat). Vtedy nieje dobre hned sa pytat ako bolo - odpoved bude zdvorila. Pravdivou odpovedou bude nasledujuce pokracovanie (je uz jedno ci o hodinu alebo o den, hlavne ze bude). Paci sa mi to slovo "o nicom". O nocom je to vtedy, ak si zena mysli, ze si lahne na chrbat a na celo si da tabulku "prijimam orgazmi". To by nebolo nedopadlo dobre. Aktivita sa ceni. No uponahlanost je na skodu veci. A co sa tyka chlapov vseobecne... mali by mat prirodzenu inteligenciu a vediet sa ovladat, lebo verte mi, s fesakom vo vnutri je chlap zbaveny rozumu :-D
x)
suhlasim - DancaBB
tiez si myslim ze sex a milovanie je rozdiel...cize milovanie je sex s laskou aspon podla mna a vtedy to je naj naj naj...
Sex neni skvely nikdy. Skvele je milovanie. Ked je partnerka spokojna, vtedy je to skvele :)
dost blba otazka.... je jedno kedy mas sex hlavne ze je s osobou na ktorej ti zalezi a navzajom si to uzivate vtedy je sex najlepsi a je jedno ci je rano vecer alebo naobed...