prerusenie skoly

lencokxx

ja som prerusila skolu kvoli depke a ze ma lekar fyzicky dodrbal, mam len Bc.aj keby som nedokoncila nevadi, zivot na tom nestoji...
katty nesuhlasim s tym, ze by cloveka malo zrat, ze nedokocil skolu kvoli depresii, ked sa neda tak sa neda, ked bude sil, vrati sa spat, ked nie svet sa nezruti...
mimochodom skola sa da prerusit vzdy aj pocas skuskoveho, myslim, ze depresia je padny dovod, ku mne boli velmi mily a laskavy...
s ucenim problem nemam, skor ma zlozili fyzicke problemy a nedalo sa to zvladnut, zato vdacim doktori, ktory mi velmi "pomohol"

katty19

Sociálnu fóbiu si mala vždy, alebo ju máš len teraz? Lebo to je normálne, aj ja som sa vyhýbala ľuďom, bála som sa ich. Mala som pocit, že odpadnem, nemohla som dýchať, keď som išla na skúšku, ešte som tam akotak prišla, ale za chvíľu som ušla, nikto nechápal prečo.
Nelea, prerušiť školu v skúškovom období, ktoré už začalo, môžeš len z vážnych dôvodov. Musíš ísť za psychiatrom, a okamžite sa dať liečiť.

Ja som nemala problém so školou. Počas liečenia som bola na IQ testoch, vyšiel mi nadpriemer. Lekári zvažovali, či sa mám vrátiť do školy, ale po tomto teste ma začali pripravovať na skúšky, sledovali, či sa učím, hnali ma do toho. A dobre urobili. Som im vďačná.

nelea

katty...hlavu mam...ale co potom...neviem stratila som uz vsetko....ach jaj neviem som zmatena...mam aj socialnu fobiu....a tak....a uz som to skor nechala...neviem....

katty19

nelea, mne sa stalo to isté, prerušila som školu vo štvrtom ročníku pre depresie, bola som aj na liečení a tiež som sa bála..
odporúčam prerušenie štúdia čo najskôr, začatie liečby a opätovné nastúpenie do školy, ak by si školu nedokončila kvôli depresiám, žralo by ťa to celý život a keď sa to tak vezme, koľko lekárov malo a má psychické problémy? pokiaľ máš na školu hlavu, dokonči ju, ale najprv sa prelieč