Najde sa tu niekto kto prerusil medicinu...? ja som prerusila v tretom rocniku...mam z tho depresie...teda prerusila som ju lebo som mala problemy...psychicke...ale aj tak sa mi vsetko zrutilo.........je tu niekto kto uroil to iste? odchadzam odtial...bojim sa toho
prerusenie skoly
ja som mala obcesie, tzv OKP...to mi vzniklo z toho stresu
ja sa bojim ist k doktorovi...bo neviem ci za to stojim aby sa mi venovali...
mam este aj obsesie a tak...neviem do akej miery co...uz tou nerozumiem...brala som rano tabletku vecer dve.... neviem ako to je....nechcem sa rozpravat s ludmi...vadi mi to ..som strasny intorvert...mudra som o to by neslo.....ale ked ja vsetko drzim vo vnutri...neviem .....potom sa mi to v hlave mota....neviem uz ako to je....
ja som prerusila dva krat za sebou, po tretom...
nuz co, stava sa...depky uz nemam, pomaly rok neberiem ziadne lieky a tom som ich pomaly 6,7 r. s prestavkami brala
a tebe sa ako dari? ako si sa z toho dostala? myslim depky atd? aky je rozdiel teraz v porovnani s obd. predtym?
áno, teraz som si spomenula, dva krát, sa mi zdá, že počas prvého a druhého ročníka raz a potom druhý v tých vyšších
a je nepríjemné, ak nedokončíš školu, lebo máš problém, s ktorým nič nerobíš, myslím tým liečenie, lebo tým si nepridávaš, s odretými ušami, kadejako, ale dokončíš, ak chceš
je iné, ak sa k tomu pridajú ďalšie zdravotné problémy, na ktoré to môžeš taktrocha prehodiť, ale kvôli samotnej depresii by som sa nanovo postavila a išla ďalej
katty mozes dva krat, ja som prerusila dva krat a v pohode
prerušiť školu počas štúdia môžeš myslím len raz a myslím, že na rok, inak začínaš odznova, prijímací pohovor a potom kto ti čo uzná, akú skúšku
je mi ľúto, lenčok, že ti niekto dodrbal zdravie
s mojim prerušením som mala problémy: prodekanka zahlásila, že taký papier si môže zaobstarať každý (a to už bol papier o prijatí na liečenie), keby som tam nemala človeka, myslím na katedre, tak je z toho jedna bohovská motanica, s tým, že mi nedovolili odísť na liečenie, kým som si nedorobila všetky zápočty a dve skúšky
myslím, že týmto smerom cesta nevedie, radšej nech sa do mňa nikto nenaráža, lebo mám skúsenosti a tie boli nenormálne
tak daj ďalšie sprievodné javy depresie a ja ti poviem, či si ten tretí, ale vyber také, ktoré robia problém zaradiť sa do normálneho života