prerusenie skoly

nelea

mam este aj obsesie a tak...neviem do akej miery co...uz tou nerozumiem...brala som rano tabletku vecer dve.... neviem ako to je....nechcem sa rozpravat s ludmi...vadi mi to ..som strasny intorvert...mudra som o to by neslo.....ale ked ja vsetko drzim vo vnutri...neviem .....potom sa mi to v hlave mota....neviem uz ako to je....

lencokxx

ja som prerusila dva krat za sebou, po tretom...
nuz co, stava sa...depky uz nemam, pomaly rok neberiem ziadne lieky a tom som ich pomaly 6,7 r. s prestavkami brala
a tebe sa ako dari? ako si sa z toho dostala? myslim depky atd? aky je rozdiel teraz v porovnani s obd. predtym?

katty19

áno, teraz som si spomenula, dva krát, sa mi zdá, že počas prvého a druhého ročníka raz a potom druhý v tých vyšších

katty19

a je nepríjemné, ak nedokončíš školu, lebo máš problém, s ktorým nič nerobíš, myslím tým liečenie, lebo tým si nepridávaš, s odretými ušami, kadejako, ale dokončíš, ak chceš
je iné, ak sa k tomu pridajú ďalšie zdravotné problémy, na ktoré to môžeš taktrocha prehodiť, ale kvôli samotnej depresii by som sa nanovo postavila a išla ďalej

katty19

prerušiť školu počas štúdia môžeš myslím len raz a myslím, že na rok, inak začínaš odznova, prijímací pohovor a potom kto ti čo uzná, akú skúšku

katty19

je mi ľúto, lenčok, že ti niekto dodrbal zdravie
s mojim prerušením som mala problémy: prodekanka zahlásila, že taký papier si môže zaobstarať každý (a to už bol papier o prijatí na liečenie), keby som tam nemala človeka, myslím na katedre, tak je z toho jedna bohovská motanica, s tým, že mi nedovolili odísť na liečenie, kým som si nedorobila všetky zápočty a dve skúšky
myslím, že týmto smerom cesta nevedie, radšej nech sa do mňa nikto nenaráža, lebo mám skúsenosti a tie boli nenormálne

katty19

tak daj ďalšie sprievodné javy depresie a ja ti poviem, či si ten tretí, ale vyber také, ktoré robia problém zaradiť sa do normálneho života