Ako sa urobit?

gomez

V prvom rade si ujasni čo chceš. Keď chceš mať z blany trhací kalendár tak ti ho spraví. No potom ti už nič nepomôže.
Ver tomu, že keď ti to bude robiť poriadne ako sa na zväzáka patrí, bude ti jedno či ti pretrhne blanu alebo nie.

gomez

Bola tu raz téma "prečo si hľadajú staršieho alebo staršiu". Práve pre toto. Takže ak máš zodpovedného kamaráta, tak ho popros. Ale pozor, nesmie to byť debil a musí vedieť ako na vec aby neurobil čo nechceš.

sestka

ahoj nedockava ,skus sa zamknut v kupelni lahni si do vane a nechaj tiect prud vody na tvoju muslicku a druhou rukou si mozes masirovat prsia.Moja kamaratka masturbuje so zubnou kefkou,jednu taku obycajnu ma na umyvanie zubkov a druhu tu na baterky pouziva ako vibrator a ten orgazmus je ovela intenzivnejsi ked robis pohyby ako pri umyvani zubov.drzim palce,ale moznosti je vela a neboj sa o tom hovorit ,pretoze to robi kazdy...

chlapp

To akoze myslis vazne? A myslis na masturbaciu? ak hej, tak si zabezpec chranene prostredie (zamkni sa v kupelke, v detskej, na zachode...). V ramci moznosti si pusti nejaku hudbu pri ktorej vies relaxovat a uvolni sa (zaroven maskuje vznikajuce zvuky). Zacni sa dotykat a hladkaj samu seba na vsetkych miestach, ktore ta tak zvlastne steklia (poradim ti skratku: sija, krk, prsia, brusko, vnutorna strana stehien, az ostanes jednou rukou na bradavke a druhou na/v muslicke). Od teraz sa len dotykaj a badaj, spoznavaj svoje telo a zistuj ktore pohyby na ktorych miestach su tie najkrajsie, aky tlak ktorym smerom je ten pravy a som presvedceny ze ak budes postupovat podla tohoto navodu, urobis sa :o)