caute, chcem sa opytat vas baby, ci sa vam niekedy stalo, ze ked po milovani, ked vas partner laskal na prsiah, hladkal a tak, ze vam to bolo neprijemne? nikdy sa mi to nestavalo, az na posledne obdobie, neviem preco, ale mam vtedy priserne neprijemny pocit :( netusim preco.. a nechcem to tak, priatelovi som nic nehovorila zatial(co by som mu aj povedala-po milovani, milacik nedotykaj sa ma??)... vie niektora o com hovorim? :( dakujem
nechcem take pocity...
napriklad u mna je to stale take..ci pred, ci po sexe...
ahojte, dakujem, ze pisete.
neviem, on vravi ze zboznuje moje prsia :)) tak ma hladka, no ale mozno to fakt bude tym, ze uz som uspokojena tiez, ako si napisala kepke.
daada: aj mne je to nepríjemné po milovaní... je to úplne bežný jav... nič si z toho nerob...
ale ved to zazivala aj pred tym.... netyka sa to len tohto jedneho, citaj :o)
no to bude asik ze to neny ten pravy co ty na to???
Optimista, to poznam :D. To rozvalenie sa. Ja tak tiez neviem zaspat, ale hlavne aj preto, lebo potrebujem "svoj priestor", chapes :-P.
No ale tak aspon vidime, ze sme viaceri, ktori sa na seba nemusia aj po "tom" na seba lepit ako vcela na med :-P.
Vsak kazdemu je inac dobre.
kepke: my sme po sexe strasne happy obidvaja. vies, casto si este pred sexom vravievame, ze by bolo pekne zaspat v objati. ale potom to vydrzime len chvilu. skratka sa nam ten telesny kontakt neziada. pobozkame sa parkrat a pekne sa rozvalime. sex, smiech, spanok, prebudenie, hlad alebo sex, smiech, sprcha, oblecenie, obvolanie kamaratov, blbnutie vonku, prichod domov a zas sex. ale tej nehy sa tam volako po sexe vela neziada. iba na chvilu objat a par pus, ale na bradavky si nelezieme. : )
Optimista, haha, si ma rozosmiala :).
To ste za tym az taki blazeni?! :D
Daada, mne sa to stava tiez obcas! Ale neviem ti povedat preco! Niekedy dokonca aj pred sexom. Napriklad ked ma hladi prilis dlho, alebo mi saje bradavky a tak, miesto toho, aby to na mna prichadzalo coraz viac, to "odchadza". Ale to moze byt aj tym, ze uz som fakt riadne zhava a on to iba zbytocne predlzuje a ja uz chcem ist na to :D.
Za tym, to sa moze byt "mozno" pre to, lebo sa citim uspokojena a som akasi citliva (ale aj ked nemam orgazmus, ani vtedy nic nepotrebujem, lebo to zo mna opadne).
co ja viem, my zeny sme zlozitejsie a hlavne mame v tomto smere omnoho viac problemov.
Po milovani? a tvojmu sa este chce vobec daco robit? my s priatelom sa po sexe na vsetkom smejeme jak nahuleni. totalny kraval. ked sa smejeme, vsetci uz vedia, ze mozu vstupit do jeho izby. :D
ano viem presne o com hovoris.. mne je to niekedy prijemne, ale vacsinou vobec nie. taky hlupy pocit mam v celom tele,akoby som robila nieco zle.. a takto to mam cely zivot /mam 23r. priatelovi vzdy poviem, ze ma to stekli..